- szukamy zakładu & firmy zajmujacej sie szlifowaniem cylindrów /chodzi o cylindry w dnieprze/, kolega wróci w lipcu i bardzo szybko zechce wykonać w.w szlif i złozyc silnik by z nami troszke polatac na moto. Jeśli znacie jakies adresy porosze o podawanie - thx w imieniu Waldiego
szlif cylindrów - dniepr Walldiego
-
Zgrywus
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie
szlif cylindrów - dniepr Walldiego
Zakładam nowy temacik po telefonie Walldiego, który do mnie dzis z Londynu zadzwonił.
- szukamy zakładu & firmy zajmujacej sie szlifowaniem cylindrów /chodzi o cylindry w dnieprze/, kolega wróci w lipcu i bardzo szybko zechce wykonać w.w szlif i złozyc silnik by z nami troszke polatac na moto. Jeśli znacie jakies adresy porosze o podawanie - thx w imieniu Waldiego
-
Żaba
- Zwykły forumowicz
Szlif cylindra z Junaka robił mi Kinczkowski (Auto-Szlif) i nawet mu to jakoś wyszło.
Dawniej takie rzeczy robiliśmy u Gumieniaka.
Dawniej takie rzeczy robiliśmy u Gumieniaka.
Ostatnio zmieniony niedziela, 25 marca 2007, 19:20 przez Żaba, łącznie zmieniany 1 raz.
Free Rider
-
Deletet
-
zappek
-
Deletet
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
A ja wszystko co wymaga wykonania szlifu wysyłam do IŁAWY cała operacja trwa od 7 do 10 dni . nie dażyło mi się jeszcze ich wadliwe wykonanie szlifu.
oni dobierają tłoki jednak tylko do pojemności 100 cm , natomiast większe pojemności ja musze dostarczyć cylinder z nowym tłokiem
szlif jednego garnka to koszt od 50,00 zł.do 100,00 zl. w zalezności od pojemności
Pozdrawiam Akinom Zamość
oni dobierają tłoki jednak tylko do pojemności 100 cm , natomiast większe pojemności ja musze dostarczyć cylinder z nowym tłokiem
szlif jednego garnka to koszt od 50,00 zł.do 100,00 zl. w zalezności od pojemności
Pozdrawiam Akinom Zamość