To wychodziło by że moja skromna osoba to nie motocyklista
- ma motocykl od .... lat, - hihi od 1,5 miesiąca
- ma motocykl o pojemności > niż .... cm3, szkoda że nie napisałeś cm3 bo moje 450 cm3 to chyba by sie nie zmieściło.
- ma motocykl i tatuaże, - komarka mam a tatuaży nie uważam
- jeździ motocyklem nie wolniej niż .... km/h, - niestety pod ten pkt też nie podpadam - średnia prędkość 80 km/h u mnie wychodzi i jak zauważyliście po moich postach obstaję za wolniejszą prędkością
- jeździ wyłącznie na zloty - a byłem w Biłgoraju ale w czasie jak wszyscy się ustawiali do parady ja siedziałem sobie na rynku popijając małą czarną no i na dobitkę nie chciałem blachy zlotowej którą można było sobie kupić za 5 zł i się potem chwalić wszem i wobec znam paru co tak zrobili
- a nie na jakieś tam inne .... pikniki albo do domów dziecka w których zaraz potem zmienia się dyrekcja, - nie dodałeś w czarnych skórach (ponoć ta nowa dyrektorka to niezła laska - cza by sprawdzić)
- jeździ wyłącznie przy zawartości .... promili alkoholu we krwi, - ten pkt pozostawię bez komentarza
- zadaje się wyłącznie z motocyklistami gardząć wszystkimi innymi gatunkami ssaków (a może gadów

) - ten pkt też do mnie nie pasi bo kurde robie oborę jeżdżąc z chłopakami po weselach niemotocyklistów
Pasowało by jeszcze kilka pkt dodać np:
nie siedzę w garażu non stop
po prostu niekiedy nie mam ochoty jeździć motorem a siadam sobie do puszki
nie palę gumy
nie jeżdżę na tylnym kole przez miasto między samochodami
i jak widzę wariatów na motorach to sie pukam w czoło a nie chwale jego maszynę
Ponieważ!!!!
nie jestem motocyklistą????