Lesniowice w ten weekend

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Deleted.
Zwykły forumowicz

Lesniowice w ten weekend

Post autor: Deleted. »

siemano wszystkim dostalem dzis wiadomosc od znajomej z krasnegostawu ze w Lesniowicach w ten weekend jest zlot motocyklowy czy ktos moglby potwierdzic te informacje albo sprawdzic czy cos takiego ma miejsce
Żaba
Zwykły forumowicz

Post autor: Żaba »

Free Rider
Kuba_FRS

Post autor: Kuba_FRS »

My jedziemy z chłopakami z ekipą FRS. Mają być tam pokazy stunt'u i my też bedziemy jeździć :) Oby pogoda dopisała :)
Awatar użytkownika
mazi
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: mazi »

kuba007 pisze:My jedziemy z chłopakami z ekipą FRS. Mają być tam pokazy stunt'u i my też bedziemy jeździć :) Oby pogoda dopisała :)
ja dzisiaj rowniez powinienem byc, jade przed 16ta.
jak cos to bede na srebrnej XJ600S Diversion z czarnym kufrem givi.

Do zobaczyska

mazi
Pozdrawiam

[b]mazi[/b]
Junak 500ccm
Yamaha XJ600S Diversion
Yamaha XT600
brzuchaty

Post autor: brzuchaty »

Jak to Wójt organizuje to musi być dobra impra.. :lol:
Siwy

Post autor: Siwy »

Bylem i widzialem.Swietna impreza,kto nie był niech żaluje.
brzuchaty

Nawet się ze 30 motorków nazbierało, trajka i quad... organizator się stara i chwała mu za to.. oby tak dalej... A motto zlotu... "Graj nie pi..." :wink:
wilma

Post autor: wilma »

Zgadzam sie z Siwym byliśmy i widzieliśmy z Mazim też impreza była miłym zaskoczeniem motorkow więcej niż 30 wydaje mi się że koło 80.Fajna muzyka bluesowa 2 kapele za 5 zeta blacha kiełbacha i browar noi pole namiotowe istna taniocha atmosfera zlotowa fajni ludzie polecam na weekendowy wypad za rok co ciekawe to był 5 zlot z kolei.
Awatar użytkownika
mazi
Zwykły forumowicz
Kontakt:

wg organizatorow motocykli bylo ponad 160, sadze ze dane brali z ksiegi, w ktora rejestrowali przybylych.
IMO naprawde niezla imprezka i do tego tanio. polecam, mam troche fotek to postaram sie wrzucic na net.
Pozdrawiam

[b]mazi[/b]
Junak 500ccm
Yamaha XJ600S Diversion
Yamaha XT600
brzuchaty

To chyba każdy z organizatorów liczył osobno i wyniki dodali... Jak zgrubnie liczyłem to naliczyłem ok. 30 i nawet jak bym pozostałych 30 nie zauważył to wyszło by 60.... ale nich będzie 160... lepiej w gazecie wygląda...

I pewnie wszyscy z tych 160 motocyli w 7 namiotach się zmieścili... dobre... w sumie myśmy nie nocowali to nie wiem jakie było zagęszczenie w tych namiotach....
Siwy

Post autor: Siwy »

Bylo ciemno i gowno widziales :lol: :lol:
brzuchaty

Jak było ciemno to gówno już było... bo o 23.00 impreza stop.. kapelusza tylko szukali..
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

eeee panowie spokojnie bo sie pobijecie jeszcze o ilość - jak już w ogóle to piwem to zalejcie
Awatar użytkownika
mazi
Zwykły forumowicz
Kontakt:

buffalo pisze:To chyba każdy z organizatorów liczył osobno i wyniki dodali... Jak zgrubnie liczyłem to naliczyłem ok. 30 i nawet jak bym pozostałych 30 nie zauważył to wyszło by 60.... ale nich będzie 160... lepiej w gazecie wygląda...

I pewnie wszyscy z tych 160 motocyli w 7 namiotach się zmieścili... dobre... w sumie myśmy nie nocowali to nie wiem jakie było zagęszczenie w tych namiotach....
nie wiem kiedy to liczyles, ale z pewnoscia na parkingu bylo wiecej niz 30 maszyn. mnie to nie interesuje ile dokladnie zjechalo sie motocyklistow. ogolnie bylo ok, zas do 20tej w sumie z polowa juz odjechala.
Pozdrawiam

[b]mazi[/b]
Junak 500ccm
Yamaha XJ600S Diversion
Yamaha XT600
brzuchaty

Poczekajmy zobaczymy ile w gazacie napiszą... może to będzie najbardziej wiarygodne... Ale sztucznych ogni to mogą pozdazdrościć i duże zloty..
Zablokowany

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”