Lesniowice w ten weekend
Lesniowice w ten weekend
siemano wszystkim dostalem dzis wiadomosc od znajomej z krasnegostawu ze w Lesniowicach w ten weekend jest zlot motocyklowy czy ktos moglby potwierdzic te informacje albo sprawdzic czy cos takiego ma miejsce
-
Kuba_FRS
- mazi
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
ja dzisiaj rowniez powinienem byc, jade przed 16ta.kuba007 pisze:My jedziemy z chłopakami z ekipą FRS. Mają być tam pokazy stunt'u i my też bedziemy jeździćOby pogoda dopisała
jak cos to bede na srebrnej XJ600S Diversion z czarnym kufrem givi.
Do zobaczyska
mazi
Pozdrawiam
[b]mazi[/b]
Junak 500ccm
Yamaha XJ600S Diversion
Yamaha XT600
[b]mazi[/b]
Junak 500ccm
Yamaha XJ600S Diversion
Yamaha XT600
-
brzuchaty
-
wilma
Zgadzam sie z Siwym byliśmy i widzieliśmy z Mazim też impreza była miłym zaskoczeniem motorkow więcej niż 30 wydaje mi się że koło 80.Fajna muzyka bluesowa 2 kapele za 5 zeta blacha kiełbacha i browar noi pole namiotowe istna taniocha atmosfera zlotowa fajni ludzie polecam na weekendowy wypad za rok co ciekawe to był 5 zlot z kolei.
-
brzuchaty
To chyba każdy z organizatorów liczył osobno i wyniki dodali... Jak zgrubnie liczyłem to naliczyłem ok. 30 i nawet jak bym pozostałych 30 nie zauważył to wyszło by 60.... ale nich będzie 160... lepiej w gazecie wygląda...
I pewnie wszyscy z tych 160 motocyli w 7 namiotach się zmieścili... dobre... w sumie myśmy nie nocowali to nie wiem jakie było zagęszczenie w tych namiotach....
I pewnie wszyscy z tych 160 motocyli w 7 namiotach się zmieścili... dobre... w sumie myśmy nie nocowali to nie wiem jakie było zagęszczenie w tych namiotach....
-
brzuchaty
- mazi
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
nie wiem kiedy to liczyles, ale z pewnoscia na parkingu bylo wiecej niz 30 maszyn. mnie to nie interesuje ile dokladnie zjechalo sie motocyklistow. ogolnie bylo ok, zas do 20tej w sumie z polowa juz odjechala.buffalo pisze:To chyba każdy z organizatorów liczył osobno i wyniki dodali... Jak zgrubnie liczyłem to naliczyłem ok. 30 i nawet jak bym pozostałych 30 nie zauważył to wyszło by 60.... ale nich będzie 160... lepiej w gazecie wygląda...
Pozdrawiam
[b]mazi[/b]
Junak 500ccm
Yamaha XJ600S Diversion
Yamaha XT600
[b]mazi[/b]
Junak 500ccm
Yamaha XJ600S Diversion
Yamaha XT600
-
brzuchaty