Crossy i Wypady

szczepan250

Post autor: szczepan250 »

Doba poprawka
Jedziemy w niedziele do lublin na tor co wy na to :D
michal_dh
Zwykły forumowicz

Post autor: michal_dh »

Wyjazd odpada zrobili mnie brzydko mowiac w h*** :shock: Wczoraj zadzownili i mowia ze cylinder juz zrobiony i ze wyslany razem z tlokiem nawet cene mi podali i jakiej firmy tlok wsadzili do paczki :shock: dzis dzownie zeby sie dowiedziec gdzie jest paczka a oni mowia ze cylinder nie jest w ogole jeszcze zrobiony i ze dopiero bedzie skonczony w poniedzialek :shock: Co za debile :x nigdy wiecej juz nie skorzystam z uslug tej firmy, zawiodelm sie :evil: Zero Profesjonalizmu :shock: I jeszcze zapewniali mnie ze 3 tygodnie to max a w poniedzialek bedzie juz miesiac i pare dni :evil: Stanowczo odradzam jakich kolwiek interesow z ta firma :shock:
K_T_M

Post autor: K_T_M »

to wielkie dzięki Michał za to info, ciekawy jestem jak u Ciebie się sprawdzi tuleja, ja u siebie planuje profilaktycznie wymienić korbe tłok i niewiem czy tuleji nie wbić czy kłaść nikasil, jesli będzie taka potrzeba, ale chyba nie bo tłok mam na 1 selekcje
robiłeś w Martinie? ja wiem że ludzie bardzo chwalą Motor Tech ponoć pełny profesjonalizm i robione bardzo szybko

pozdrawiam
szczepan250

Powiem z przykrością ale ja tez mam ich dośc na klocki i olej to czekałem 3tyg no ale dotarły dzisiaj :D w zimie robiłem u nich remont tuleja tłok zawieszenie łożyska itp no i jak mówili 3tyg ale teraz to nie wiem co sie z nimi porobiło ale co do profesjaonalnosci to zajebi mi zrobili y-gra cyka
szkoda Michał ze ci nie zrobili szkoda
K_T_M

no więc tak, my jedziemy jutro do lublina na tor 2 motory i 1 quad, więc w niedziele na tor raczej się już nie pisze, ale jak ktoś jest chętny na jazdę u mnie w niedzielę to zapraszam serdecznie, bo w niedzielę reszta u mnie nie może:d

pozdrawiam
szczepan250

to lipa ja jutro nie mogę mam robotę a w niedziele to pewnie pośmigam u siebie na torze i po lasach no to dobrej jazdy życzę :twisted: :twisted:
pozdro
K_T_M

a może masz ochote wpaść do mnie ja w niedziele nie mam z kim jeździć, a myślę że i u mnie powinno Ci się podobać bo nie mamy źle, serdecznie zapraszam w grupie raźniej :)
michal_dh
Zwykły forumowicz

No robilem w tym Martinie :( i Teraz zaluje bo przez nich juz miesiac nie jezdze :shock: Wlasnei slyszalem pozytywne opinie o tym Motor Tech koelga moj wysylal tam cylinder i dostal go w 2 tyg (tulejowanie) A ja musze czekac miesiac :shock: W sumie kierowalem sie jakoscia wykonania ale czas tez byl priorytetowy :( Szczepanowi kozacko chodzi ta yz po tym jak zrobil wszystko u Martina dlatego sie przekonalem ze warto ale na prawde zawiodlem sie z tym czasem wykonania :( 5 tyg ? troche za duzo :evil:
szczepan250

No to tylko tym sie trzeba pocieszac że dobrze robią szkoda ze coś im z czasem idzie nie tak może mają dużo roboty no nie wiem co jest może po niedzieli dostaniesz powodzenia :twisted:
szczepan250

Dzisiejszy wypad zaliczony 4.5 godziny jazdy było zaje :D na koniec poszalałem na torze u siebie poskakałem itp :D :D zaorałem cały tor :twisted: :twisted:
K_T_M

no i jak Michał, wiadomo coś więcej z tym cylindrem??
michal_dh
Zwykły forumowicz

Dzis podobno juz wyslali :) Jutro moze juz bedzie :)
szczepan250

No i jak dostałeś cylinder
Ja jutro mam zamiar poszlec przygotowałem sobie wczoraj tor :twisted: jest mieko i równo wiec tylko żeby nie padało
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
K_T_M

no i jak Michał cylinder mam nadzieję że już dotarty? Jakie plany na weekend Panowie, ja jutro jak nie będzie padać wybieram się na tor do lublina, może byśmy się styknęli :D
szczepan250

Ja odpadam w niedziele wyjerzdzam dzisiaj moto umyłem i odstawiłem po nakrycie dla mnie sezon sie już zakończył no ale życzę wam powodzonka i ciekawych tras
Pozdro :D :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Enduro,cross”