Dział Galeria jak ją widzisz

Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o motocyklach i motocyklistach, a czego nie boicie się zobaczyć.

czy uwazasz ze dzial galeria powinien pozwalac na komentowanie linkow ?

Czas głosowania minął piątek, 14 września 2007, 20:16

tak
5
42%
nie
5
42%
a co to sa linki ?
2
17%

Liczba głosów: 12

Marek

Post autor: Marek »

To jest dla mnie najbardziej przykra ze wszystkich dyskusji na tym forum. Starałem się budować warunki sprzyjające zrozumieniu innych racji, tolerancji, kompromisowi. Wiele razy sam byłem atakowany i znosiłem z zaciśniętymi zębami IMHO niesprawiedliwe zarzuty w imię dobra forum i tego, by forumowicze nie odchodzili stąd zrażeni konfliktami.

Trudno mi się pogodzić z tym, co przeczytałem dzisiaj i to ze strony osób, które na forum mają wpływ najwięszy. Mnie forum nie przypomina ani szamba, ani upośledzonego dziecka. Nie jest areną walki, ani wyłącznym terytorium zamknietego grona osób. Chciałem przekonać Was, że tolerancja dla osób o odmiennych poglądach, przekonaniach, temperamencie daje wyłącznie dobre skutki. Nadal tak uważam, ale w dziele przekonywania Was do tego poglądu poniosłem porażkę.

Cały czas, jaki poświęciłem budowaniu forum (ale też KBM) uważam za cenny. To wielka nauka o ludziach i społecznościach. Pewnie w jakiś sposób zmieniła mnie - mam nadzieję, że na lepsze.

O dalszych moich decyzjach będę informował w części zamkniętej lub na priv/gg.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Do tego co napisał Marek: moim zdaniem to nie jest żadna porażka. Po prostu kompromis, czy mówiąc wprost milczące znoszenie arogancji i obelg nawet dla szczytnego celu też ma swoje granice.
Dodam jeszcze tylko tyle, że gdyby rzecz działa się na forach patronowanych przez inne kluby to najprawdopodobniej tak wypowiadający się gość miałby "sklepaną maskę" w realu. U nas otrzymał ripostę, która go zabolała, obraził się i podał tyły - jego sprawa.
A z drugiej strony to jak niby ma być? Ktoś jak np. osobnik sq... ma mieć prawo do zachowań/wypowiedzi/krytyk co najmniej niegrzecznych a wszyscy inni prawa do odpowiedzi nie mają?
wujek_samo_zlo

Post autor: wujek_samo_zlo »

A JA SOBIE GRAM NA ZAPOFONIE I W ZAPOFONIE MAM CAłY TEN KRAM.......................
PANOWIE W REALU WYGLąDA NA SZCZęśCIE TO WSZYSTKO DUżO DUżO LEPIEJ.........., A TUTAJ TO PRAWIE DO RęKOCZYNóW DOCHODZI.......................... NIE MA CO SIę NA SIEBIE OBRAżAć, TYLKO MIłOść NAS POłąCZY, MIłOść DO KWIATóW......PROPONUJE COBY SOBIE TROCHE ZIELENINY WYCHODOWAć I PRZED PISANIEM POSTóW TROCHE TEGO KWIATA WYDZIARGAć I PUJść DRWA NARąBAć, PO TYM WSZYSTKIM ZOSTANIE TYLKO MIłOść I UMIłOWANIE, A ZAWIść I UNOSZENIE SIę HONOREM JEST STANEM PRZEJSCIOWYM PO KTóRYM ZAWSZE PRZYCHODZI UKOJENIE I LEKKA UTRATA śWIADOMOśCI......................
WIęC
"łąCZMY SIę W PARY KOCHAJMY SIę" ;)
BłA HA HA HA HAH HAA
.................YHYHYHYYHYHYH
wally

Post autor: wally »

ja tylko sprostuje ze user sq8... czyli Pawel dzien przed powstaniem nieszczesnego postu poprosil o skasowanie konta, coby nie bylo ze ktos go do tego zachecal.

Jak to WSZ napisal, " problem sztuczny jak sztuczny wacek"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Galerie”