23 września
-
wally
-
wally
tak przy okazji tego co dzis nam "wyskoczylo" na trasie, sprawdza sie sposob w jaki jezdzimy jednak, to ze Slawka nie rozjechalismy mimo zakretu, to ze na rondzie Fido z Zeniem mieli gdzie sie zmiescic, mimo ze w tak duzej grupie ciezko sie jezdzi bylo naprawde ok, paczka zgrana, szkoda ze sezon sie konczy.
- Stirlitz
- Zwykły forumowicz
Ja też dziękuję za kapitalny wyjazd, pogoda dopsała, ludzie pozytywni, mówiąc krótko - już nie mogę się doczekać następego wypadu.
Niestety mój następny wypad będzie w 2008, bo zakończyłem sezon zwożąc sprzęta busem do domu, nie może być wszytko pięknie
pozdrawiam
Niestety mój następny wypad będzie w 2008, bo zakończyłem sezon zwożąc sprzęta busem do domu, nie może być wszytko pięknie
pozdrawiam
[img]http://img264.imageshack.us/img264/3462/ptaki9wudw3tb4.gif[/img]
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
-
Młoda
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Potwierdzam ww. opinie i odczucia - szkoda, że nie można tak miło spędzać czasu częściej
. Dziękuję Wam wszystkim za wspólnie, bezpiecznie spędzony czas w siodle. Dla Wioli, Fidela i Jara szczególne podziękowania za relacje fotograficzne. Szkoda, że sezon się już kończy; dziś czytam, że w połowie października można się spodziewać opadów śniegu 
-
wujek_samo_zlo
Wielki(CHYLĘ CI CZOŁO) chyba coś Ci się pochrzaniło........pomyliłeś kolege Fido(któremu chylę czoło
) z kolegą Fidelem(któremu również chylę czoło)
............pomyłka niewybaczalna............BŁA HA HA HA HA...............YHY YHY YHY YHY YHY.........WREDAS
ALE NIE ŁAM SIĘ WIELKI Z TEGO POWODU..........JA TEŻ NIE ZNAM POŁOWY 4UMOWICZÓW....CHOĆ TWOJE SŁOWA TRAKUJĘ JAKO PRZEJĘZYCZENIE..........BŁĄ HA HA HA HA YHY YHY YHY YHY YHY
............pomyłka niewybaczalna............BŁA HA HA HA HA...............YHY YHY YHY YHY YHY.........WREDAS
ALE NIE ŁAM SIĘ WIELKI Z TEGO POWODU..........JA TEŻ NIE ZNAM POŁOWY 4UMOWICZÓW....CHOĆ TWOJE SŁOWA TRAKUJĘ JAKO PRZEJĘZYCZENIE..........BŁĄ HA HA HA HA YHY YHY YHY YHY YHY
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300