SHL 175 M11 lub M11W
-
ZEN
SHL 175 M11 lub M11W
Czy ktoś wie gdzie i ile takich maszyn może być w okolicy, (robie badanie rynku)
-
ElPawelloo
Paweł ma "suchą" w stanie pewnie lepszym niż wyjechała z fabryki. Oczywiście zarejestrowana. Swego czasu jakaś dziewczyna jeżdziła na "shylce" ale to było troche czasu temu. Jeżeli ineteresują cie tylko te z "papierem" to jest ich w okolicy Zamościa pare sztuk (nawet po wioskach-tych mniejszych od Zamościa) Jezeli chodzi o te bez papierów to jest ich zdecydowanie więcej może kilkanaście. Tylko że reprezentują różny poziom oryginalności i różne wariacje na temat wyglądu motocykla
W ubiegłym roku w Mokrem stała SHL m11 calutka obrdzewiała. Oryginalna w 100% bez żadnych braków (ułamane jedno żeberko cylindra) z bagażnikiem- do kapitalnego odnowienia. Dużym minusem w całej sprawie był brak dokumentacji. Została sprzedana w kilka dni za 400-500zł a poszła póżniej na aledrogo za ponad 1400zł
W ubiegłym roku w Mokrem stała SHL m11 calutka obrdzewiała. Oryginalna w 100% bez żadnych braków (ułamane jedno żeberko cylindra) z bagażnikiem- do kapitalnego odnowienia. Dużym minusem w całej sprawie był brak dokumentacji. Została sprzedana w kilka dni za 400-500zł a poszła póżniej na aledrogo za ponad 1400zł
-
ZEN
W przyszłym roku wyjeżdżam służbowo na jakieś 5 miesięcy, przez to moje finanse bardzo zmizernieją i boję sie że znowu będę musiał odłożyć kupno motocykla o rok.
Dużo czytałem o SHL-kach i spodobał mi się ten motorek, ceny póki co są jeszcze przystępne więc pomyślałem że posiadanie takiego klasyka jest do zrealizowania nawet w przyszłym roku.
Może jestem wybredny, ale poszukiwał bym konkretnego modelu M11W.
Dużo czytałem o SHL-kach i spodobał mi się ten motorek, ceny póki co są jeszcze przystępne więc pomyślałem że posiadanie takiego klasyka jest do zrealizowania nawet w przyszłym roku.
Może jestem wybredny, ale poszukiwał bym konkretnego modelu M11W.