I co?
Udało się namierzyć tą WFM-kę. Są jakieś wieści?
WFM M 06 S-34
- Savi
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: BMW R 80 RT z wb, WFM, Simson SR2
Tak. Dałem Zgrywusowi nazwisko gościa, który ją miał w Prehoryłem. Trzeba "tylko" pojechać i kupic, jezeli jest.
A i jeszcze jedno. W miejscowości Gozdów u pana o nazwisku Mazurek (w budynku stacji wąskotorowej) jakieś dwa lata temu był jeszcze Iż (chyba 56) i częsci do niego. Cena podawana przez tego pana wynosiła 1000 zł. Nie wiem czy były do niego papiery, być może tak, bo to był jego motocykl. Maszyna była oczywiście do renowacji. Jak ktoś z Was ma czas to niech jedzie obejrzec. Ja wybieram się w tamte strony po części do WSK w sobote około 14. Jak mi czas pozwoli to tam zajade i zapytam, ale na razie nie wien jak bedzie z moim czasem.
No i co? nikt nie ma jakichs czesci do mojej WFM-ki? Moga być nawet z WSK 125. Niektóre pasują. Interesują mnie: klosz przedniej lampy, tylna lampa, podnóżki kierowcy, mała osłonka łańcucha (od strony silnika), pasek na zbiornik paliwa, kanapa, klamki sporzęgła i hamulca.
A i jeszcze jedno. W miejscowości Gozdów u pana o nazwisku Mazurek (w budynku stacji wąskotorowej) jakieś dwa lata temu był jeszcze Iż (chyba 56) i częsci do niego. Cena podawana przez tego pana wynosiła 1000 zł. Nie wiem czy były do niego papiery, być może tak, bo to był jego motocykl. Maszyna była oczywiście do renowacji. Jak ktoś z Was ma czas to niech jedzie obejrzec. Ja wybieram się w tamte strony po części do WSK w sobote około 14. Jak mi czas pozwoli to tam zajade i zapytam, ale na razie nie wien jak bedzie z moim czasem.
No i co? nikt nie ma jakichs czesci do mojej WFM-ki? Moga być nawet z WSK 125. Niektóre pasują. Interesują mnie: klosz przedniej lampy, tylna lampa, podnóżki kierowcy, mała osłonka łańcucha (od strony silnika), pasek na zbiornik paliwa, kanapa, klamki sporzęgła i hamulca.
-
dex
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: XTZ 750 ST i Toffik
Jeśłi jestes zainteresowany to mam oryginalny pasek na zbiornik z Wsk-i, ale jest on w stanie średnim. Materiał sztywny i pękniety na zwężeniach przy korku paliwa (zszywany w tym miejscu) no i napy zardzewiałe. Bez żadnych zdobień. Kupowałem niedawno na allegro, ktoś szyje takie paski. Troszkę do oryginału im braakuje ( inne napy i troszkę inny skaj), wzór ten sam. Zapłaciłem 25zł i jestem zadowolony. Całkiem ładnie wykonane i materiał też nie najgorszy.
-
ElPawelloo
-
Żaba
- Zwykły forumowicz
Lampę przednią to mam ale obiecałem już Łysemu do Podkowy.
Pewnie znasz sklep Skuter z Dębicy? Mają troche części do fumki.
http://www.skuterdebica.hg.pl/
Pewnie znasz sklep Skuter z Dębicy? Mają troche części do fumki.
http://www.skuterdebica.hg.pl/
Free Rider