SHL
-
ZEN
-
PiotrekRR
-
Bączek
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: WSK, Simson shwalbe
Z info które dostałem od jednego z kuracjuszy że w miejscowości Przewale koleś ma dwie shl'ki albo wfm'ki już nie pamiętam.
Faktem kojarzącym może być to że owy facet prawdopodobnie interesuje sie myślistwem ponieważ dowiedziałem sie to od myśliwego z Tyszowiec.
Bondi mógł by popytać jeżeli ktoś jest zainteresowany.
Wiem też że w niedaleko Narola jest ktoś kto ma junaka ale co gdzie i jak tego nie wiem. Popytam w nast. tygodniu.
Faktem kojarzącym może być to że owy facet prawdopodobnie interesuje sie myślistwem ponieważ dowiedziałem sie to od myśliwego z Tyszowiec.
Bondi mógł by popytać jeżeli ktoś jest zainteresowany.
Wiem też że w niedaleko Narola jest ktoś kto ma junaka ale co gdzie i jak tego nie wiem. Popytam w nast. tygodniu.
Bąk i jego Bączywóz
-
ZEN
-
ZEN
-
ZEN
-
ZEN
no i informuję o wynikach śledztwa:
Chodziło o miejscowość Kaczórki, rozmawiałem z gościem który mieszkał tam od urodzenia.
Opowiadał o jednym starszym gościu, który mieszkał w dużym drewnianym domu, ale niestety ten dom spłoną a w nim spora ilość motocykli.
Starszy gość ponoć żył z handlu i to nie zawsze uczciwego, przez lata uzbierał około 15 kompletnych motocykli,Junaki, SHL, i inne, podobno był nawet jakiś Sokół
W pożarze wszystko uległo zniszczeniu, resztę żelastwa rozgrabili złomiarze.
No i mamy kolejną historię do opowiadania przy ognisku.
Chodziło o miejscowość Kaczórki, rozmawiałem z gościem który mieszkał tam od urodzenia.
Opowiadał o jednym starszym gościu, który mieszkał w dużym drewnianym domu, ale niestety ten dom spłoną a w nim spora ilość motocykli.
Starszy gość ponoć żył z handlu i to nie zawsze uczciwego, przez lata uzbierał około 15 kompletnych motocykli,Junaki, SHL, i inne, podobno był nawet jakiś Sokół
W pożarze wszystko uległo zniszczeniu, resztę żelastwa rozgrabili złomiarze.
No i mamy kolejną historię do opowiadania przy ognisku.