Zgodzę się z Heniem.ZUNDAPP600 pisze:Dokładnie tak Cykuś - całkowita kicha .
...
jak ktoś nawet będzie chciał pojechać a usłyszy NOC . Z prądnicą 50/60 wat odpuści sobie . Nie wiem czy ktoś z Was próbował nocnych wojaży w nieznanym terenie z takimi światłami na takim zawieszeniu i z wózkiem .
Panowie, kochajmy motocykle ale nie dajmy się dla nich zabić, ani ich zniszczyć. Po za tym, jaki sens ma zwiedzanie,
jak niczego po za kocimi oczami nie bedzie widać?
Jak jadę motocyklem w biały dzień i widzę piekne krajobrazy roztocza to się chce jechać.
Ja się piszę na Rajd Roztocza, ale jak mam walczyc o życie swoje i motocykla, to sorry bardzo.
Proponuję, żeby Żaba udostępnił junaka z 25W zarówką z przodu i pozwolił kolegom pojeżdzić na próbę.
Jak mawia mój kolega, 6V ma kolosalną zaletę.. zaje...cie rozwija wyobraźnie, zwłaszcza podczas nocnych wojaży
Planując tego typu imprezę należy się postawić w roli uczestnika - najlepiej najsłabszego - i rozważyć co zrobić, aby człowiek wyjechał z takiej imprezy zadowolony po pachy.
Orgazniacja wyscigów uzmysłowiła mi, że robiąc cokolwiek, musimy myśleć za wszystkich i o wszystkim, a przede wszystkim mając na wzgledzie Bezpieczeństwo. Zabawa musi, być na drugim planie. Jak zawalimy punkt pierwszy g... wyjdzie z zabawy, w razie W - Rysiek wie najlepiej.