Sylwester i początki nowego roku.
no mi tez ich brak czasem mam chec odwalic taki tekst jak zappek ale...Siwy pisze:Franek wiedziałem że jestes coolbrakuje mi Roberta i Zapka ,,przynajmniej na forum bylo wesolo
ja sie moge wypowiedziec tylko ze dostane bana i po co mi to potrzebneMłoda pisze:FraneQ za mało szampana pewnie wypił na Sylwka... Szampana i nie tylko![]()
![]()
Daj w takim razie jakieś ciekawe tematy do innych działów, albo grzecznie wypowiedz się tutaj![]()
-
wally
Franeq, bana to tu jeszcze nikt nie dostal i ty pierwszy nie bedziesz. Forum jest takie jak jego uzytkownicy - nie podoba ci sie klimat ? staraj sie napisac cos co go zmieni na lepsze zamiast czekac az napisze ktos inny. Generalnie na wszystkich forach w ktorych uczestnicze jest jakas noworoczna stagnacja, to minie - a nasze niedlugo bedzie obchodzic 1 sze urodziny 
to na pierwsze urodziny trza bedzie sie napic a tak na marginesie to troche mnie denerwuje ze milosnicy automatow wypowiadaja sie na forum motocyklowym a ja nie lubie automatow bo mam niemile wspomnienia poza tym wydaje mi sie ze inni uzytkownicy forum zamiast sie udzielac na forum wola sie odsunac w kat i sie posmiac z tego co 14 latkowie wypisuja w swoich postach
-
wally
kazdy od czegos zaczynal i kazdy mial 14 lat, za 4 lata zasiada na swoje fireblady, mamy wiec 4 lata zeby ich do tego przygotowac - opisz jak boli dupa scierajaca sie o asfalt pod s 51 a jak pod diverszyn 
a ze ktos tam sie smieje... takich co nic nie potrafia za wyjatkiem dosrania komus mam w glebokim tyle, jak to zappek mawia "kompleks malego wacka" lub beret zryty pod innym katem, łorewer - fuck them
a ze ktos tam sie smieje... takich co nic nie potrafia za wyjatkiem dosrania komus mam w glebokim tyle, jak to zappek mawia "kompleks malego wacka" lub beret zryty pod innym katem, łorewer - fuck them
- Piotrek
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Automatow, Weteranow, Enduro czy jakichkolwiek innych stworzen motocyklowych.
To jest forum motocyklowe. Chlopaki zaczynaja tak jak trzeba, od 50ccm i niech to bedzie i automat. Nie kazdy lubi to samo.
FraneQ pokaz mi alternatywe do tych 50 z nozna skrzynia biegow w podobnej cenie i dostepnosci czesci zam.
To jest forum motocyklowe. Chlopaki zaczynaja tak jak trzeba, od 50ccm i niech to bedzie i automat. Nie kazdy lubi to samo.
FraneQ pokaz mi alternatywe do tych 50 z nozna skrzynia biegow w podobnej cenie i dostepnosci czesci zam.
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
-
wally
Piotrek, simson s 51
.
Moj rodzic ma honde bali 100 cc, swietny skuter o super osiagach jak na ta klase ale bez wachania wybralbym simsona, mialem wersje z silnikiem 70 cc i sluzyla mi dzielnie przez 9 sezonow prawie bezawaryjnie. Mam do tego bzyka ogromny sentyment. Skuterki wkurzaj mnie tymi malymi koleczkami i pionowym widelcem pzednim o "gangu" nie wspomne
ale od czegos trzeba zaczac
Moj rodzic ma honde bali 100 cc, swietny skuter o super osiagach jak na ta klase ale bez wachania wybralbym simsona, mialem wersje z silnikiem 70 cc i sluzyla mi dzielnie przez 9 sezonow prawie bezawaryjnie. Mam do tego bzyka ogromny sentyment. Skuterki wkurzaj mnie tymi malymi koleczkami i pionowym widelcem pzednim o "gangu" nie wspomne