Troche z poślizgiem te zdjecia, ale również jak Jaro za reprezentował moją osobę tak też się odwdzięczę. Jak wiadomo w sezonie letnim dosiada niebieskiego Fazera w sezonie zimowym śmiga w niebieskiej kurtałce
Na powyższych zdjęciach : JARO - SIWY - LECHU - SEBUS00 - JACEK
Fajne fotki , super towarzystwo trasa też , jak sprawię sobie lepsze dechy
bo jak narazie śmigam na sztachetach z płota to jadę z wami.
A propo tej lotni na drzewie - to nie wiedziałem , że SIWY taki figlarz zaparkował nad stokiem i ślizga się.
Szkoda że nie była czynna na Magurze nartostrada o długości 3050m. Jeżeli chodzi o warunki były w miarę dobre, Magura trochę oblodzona także bez ostrzenia nart było ciężko. Lepiej było w Karlikowie choć lewy stok nie był czynny.
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
czerwona kurtka do fazera to byl przypadek bo fazer mial byc czerwony ale troche przezemnie i Zgrywusa wyszedl niebieski W nastepnym sezonie sprawie sobie chromowane softajlowe deski i jade z wami
Jakoś mi tak z tymi kolorami czerwono niebieskimi wychodzi, kilka dni temu kupiłem czerwone narty Atomic więc dalej jestem czerwono niebieski jak i na motorku tak i na nartach
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
Tak jak Siwy napisał Wierchomla to super miejsce każdy coś znajdzie dla siebie dużo różnych tras o zróżnicowanym stopniu trudności. Jeśli chodzi o Magurę to są to generalnie dwie trasy jedna po prawej czerwona biegnie przez las i na pewno nie dla początkujących 1400m oraz druga to nartostrada dość łatwa ale jak na razie jest nieczynna brak śniegu ( bynajmniej tydzień temu ). Polecił bym ci także Karlików bardzo fajny stok bynajmniej mi się podoba. http://www.wyciag-karlikow.pl/index.php?str=galeria Podoba mi się także Stok Puławy Kiczera byłem dwa lata temu ponoć przybyły nowe trasy. http://www.kiczerapulawy.pl/
Ostatnio zmieniony niedziela, 6 stycznia 2008, 19:11 przez Jaro, łącznie zmieniany 1 raz.