Naj Naj ...

Nasze maszyny. Tyle z nich radości i tyle problemów...
Marek

Re: Naj Naj ...

Post autor: Marek »

Fido pisze: Skuter odpada na bank.
a Burgman 650? :) W jednym z warszawskich salonów Suzuki widziałem nawet Intruza 1.8 postawionego w rzędzie skuterów. Nieźle tam wyglądał i na pewno przyciągał uwagę :D

Ale ok, może faktycznie za bardzo rozszerzyłem temat :)

"Przyciągać uwagę ładnych panienek" - fajne kryterium :) FJR przyciąga uwagę ładnych, czy takich przeciętnych? :D Muszę looknąć do serwisówki. :lol:
Awatar użytkownika
SpeedJamal
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTX 1800C

Post autor: SpeedJamal »

Tak 650 ccm . Kolegi tato ma intrudera 1.8 , mieszka na jezierni , i naprawde sprzęt odjechany . Jeszcze te puste tłumiki :roll: , ten dźwięk przyciągnie nawet głuchego :P :lol:
a co do tego Intruza wystawionego w dziale skuterów ... to jednym słowem zbeszcześcili tak piękną maszyne stawiając go obok skuterów

Edytowano i połączono przez Fido
Ostatnio zmieniony niedziela, 13 stycznia 2008, 18:52 przez SpeedJamal, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy siedzę na maszynie , totalny czuje luz...
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

W założeniu miało byc wygodny a więc ścigacze raczej odpadają .
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
wally

Post autor: wally »

Pawel, edytuj posty zamiast dopisywac jeden pod drugim :wink:
Awatar użytkownika
Piotrek
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

Wiem, kiedy juz dopracujemy idee doskonalego motocykla w naszych glowach, nie pozostanie nam nic innego jak go zbudowac i liczyc kase 8)
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
Marek

Post autor: Marek »

"Jedyny w swoim rodzaju" i ma mieć do tego swój "charakter" - no to dużo zmiennych już (jeżeli przyjmiemy, że wielkoseryjne produkcje mają nieswój charakter). Może jakiś egzotyk w stylu Honda X4, Yamaha Bulldog, Kawasaki Drifter, Moto Guzzi V11, Triumph Truxton ?
Bondi

Post autor: Bondi »

Moje zdanie jest takie ze nie ma rzeczy idealnych i to jest dobre bo w koncu te idealy by sie wszystkim znudzily i by byly oklepane kazdy by chcial jezdzic tym samy itd. :)
Basia

Post autor: Basia »

Co do skuterów panowie to się mylicie. Przedstawiacie typowo męski punt widzenia.
Latem w Warszawie moją uwagę przyciągnęła VESPA, bardzo ładny skuter w stylu retro - był na francuskich numerach. Dosiadał go przystojny chłopak. Czy gdyby siedział na ścigaczu dostrzegłabym jego przystojność? :wink:
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Re: Naj Naj ...

Post autor: Fido »

Nie wiem czy zauważyłabyś przystojniaka czy to na ścigaczu czy pi... ale
paweł pisze:..... przyciąga uwage , jest wygodny , dobrze sie go prowadzi i jak trzeba to można nim nieźle depnąć ? :idea:
Więc Vespa odpada.Nie da się nią nieźle depnąć.
Basia

Post autor: Basia »

:lol: Fido, ale też
paweł napisał:
"...duży , w wyglądzie taki... (agresywny) , przyciągać uwage ładnych panienek i musi być jedyny w swoim rodzaju , posiadać swój charakter..."

Chciałam więc zaznaczyć, że agresywność w wyglądzie nie ma dla mnie znaczenia, swoisty charakter owszem.
:wink:
wally

Post autor: wally »

w mojej stajni kiedys napewno zagosci duzy skuter
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

Basia, ale Paweł napisał też że cyt."skuter to na 100 % w gre nie wchodzi .STOP koreańskim kosiarkom "
Przykro mi.Vespa odpada.
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

tenere :mrgreen:
Awatar użytkownika
Piotrek
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

Ok wiec konstrukcja zapewniajaca wygode jak na turystyku, silnik z osiagami sporta, jesli ma przyciagac uwage kobiet to proponuje wziac owiewki z niebieskiej R1, trzeba by dodac tez troche chromow, moze sissy bar bo nie kazdemu sie plastik podoba :roll:
Niewykonalne :wink:

Z tej piatki: Honda X4, Yamaha Bulldog, Kawasaki Drifter, Moto Guzzi V11, Triumph Truxton najblizej do przyciagania uwagi przechodnow ma V11.
A moze MT-01, Moto Morini Corsaro, albo MV Augusta Brutale?
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
irbit

Post autor: irbit »

Myśle że dyskusja na ten temat bedzie naprawde długa, wiadomo z motocyklami jest podobnie jak z babkami - jednym się podobaja brunetki innym blondynki. Każdy ma swój gust i znalezienie tego jednego naj.... który miałby zadowolić wszystkich graniczy z cudem :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Motocykle”