Podsumowanie sezonu 2007 i plany na 2008

michal_dh
Zwykły forumowicz

Podsumowanie sezonu 2007 i plany na 2008

Post autor: michal_dh »

Moje fotki od kupna motorku po koniec sezony czyli zime nie ze wzgledu na snieg tylko na awarie :( No ale juz niedlugo :D

http://bikepics.com/members/michaldh/94300exc/

Miłego ogladania ;)
PAWELOO

Post autor: PAWELOO »

Fajne te foty. Teżbym się tak w terenie pobawił 8) , ale jak narazie nie mam odpowiedniego sprzętu. :(
Awatar użytkownika
Stirlitz
Zwykły forumowicz

Post autor: Stirlitz »

Jeździcie po terenie parku?
[img]http://img264.imageshack.us/img264/3462/ptaki9wudw3tb4.gif[/img]
Motocyklem jeździć nie umiem, ale lubię.
michal_dh
Zwykły forumowicz

Po terenie nie ale obok tak bo mam tam dzialke w okolicy :) Bez obaw nie bede niszczyc parku..
Awatar użytkownika
dario
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda

Post autor: dario »

Ty lepiej szybciej składaj to żelastwo, bo sniegu już nie ma, a moje maleństwo juz zardzewiało. :lol:
Potaplałbym się troszkę w błotku :P
michal_dh
Zwykły forumowicz

Darek nie boj sie :P Dzis juz tloczek bedzie :D Cylinder juz mam ;) Polerka kanalow juz zrobiona i zobaczymy czy Twoja Suzi Da rade mojemu Katu :D:D Mysle ze juz w sobote odpale go ;)
Awatar użytkownika
Piotrek
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

michal_dh pisze:...Polerka kanalow juz zrobiona...
Co nie znaczy ze bedzie lepiej niz wczesniej, polerka kanalow czasem obniza moc :wink:
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
michal_dh
Zwykły forumowicz

No ale mysle ze cos da ;) Wczesniejsze kanaly byly mocno chropowate co raczej spowolnialo przeplyw mieszanki wiec mysle ze sie zwiekszy elastycznosc ;)
Awatar użytkownika
Piotrek
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

Chropowate byly po to zeby powodowac ''turbulencje'' przeplywajacej tamtedy miesznce paliwo-powietrze :wink:
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
Awatar użytkownika
dario
Zwykły forumowicz

Ale on ma dwusuwa, więc polerka kanałów jest jak najbardziej wskazana, kazda przeszkoda burząca przepływ mieszanki jest bee...
michal_dh
Zwykły forumowicz

Widze ze zdanai sa podzielone :) Zoabczymy jak to bedzie mysle ze cos to da :) Co do mojego moto to narazie tylko mgoe wyklinac poczte Polska :evil: Za pobraniem priorytetem idzie juz prawie dwa tygodnie :/
Awatar użytkownika
dario
Zwykły forumowicz

Michał, moja Suzi to jest seryjny dual sport, więc tak się nie napalaj.
Ty masz firmową rakietę o super zawieszeniach i 50 kg mniejszej masie.
Mam tylko mocny dół :!: :!: :!: i na rozpoczęcie sezonu założę głośny tłumiczek, aby pokazać "szlifierkom" jak pracuje jeden gar. :lol:
michal_dh
Zwykły forumowicz

No przelotowka u Ciebie obowiazkowo ma byc :P Na pewno cos tam mocy doda :D Kurde a ja nie wiem co robic koles wyslal mi ten tlok juz prawie 2 tyg temu i go dalej nie ma :(
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

dario pisze: założę głośny tłumiczek, aby pokazać "szlifierkom" jak pracuje jeden gar. :lol:
coś wiem o tym ,

tenere bez wydechów = traktor w polu :lol:

a co do podsumowania sezonu:

podsumuje go słownie

sezon zacząłem późno, bo miałem spalone sprzęgło i na drogach pojawiłem się pod koniec marca. do czerwca mało jeździłem po terenie, przeważnie były to drogi utwardzone (do tego jest tenera), ale jak już wybrałem się sam w teren to na max, czerwiec- wyjazd do Niemiec :cry: . powrót we wrześniu. i się zaczęło, kolega Jacek(super tenere),ja i Damian(tenere,nowy nabytek, przyjechał z Wejherowa), i tylko w las :D .
kiedy pojawił się pierwszy śnieg to oczywiście ja i Damian i śnieg,
w grudniu wybrałem się jeszcze na ukraine . ale największym wydarzeniem było przyprowadzenie tenery dla Damiana(jesienią) , i tak z Wejherowa ja i Jacek jechaliśmy w deszczu, śniegu , mrozie.
i na sezon 2008 jest nas trzech tenere, super tenere, tenere.

a w Waszych stronach pojawiły się nowe maszyny :?:
michal_dh
Zwykły forumowicz

Co do nowych maszyn to sie pojawily :) Moge wymieniac ;D Poznalem fajnego kolege na RM 250 :) DRUGIEGO NA YZ 250F :) jezdzilem tez z kumplem ktory ma dt 80 :) Jest tez taki grzesiek na crm 125 ale z nim jeszcze nie bujalem :) No i Krzycho ma jakis kumpli chyba na yz 450F :) Moj "prawie" sasiad ujezdza cr 125 (elvis) :) Jest dwoch mlodocianych offroadowcow na jakis quadach :P No i jeszcze jakis dwoch kolesi poznalem na cr 250 i kx 250 ale niestety bylem na "pieszo" i z nimi nie jezdzilem :D No i podstawowy czlonek ekipy Darek :) No i caly ORS z biłgoraja i Lipowca ale to juz wyzsza szkola jazdy :) :) Oj troche nawymienialem :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Enduro,cross”