Naj Naj ...

Nasze maszyny. Tyle z nich radości i tyle problemów...
Awatar użytkownika
ZUNDAPP600
Zwykły forumowicz
Motocykl: Virago
Kontakt:

Post autor: ZUNDAPP600 »

Odpowiedź jest prosta

Taki motocykl to ten na którym każdy z nas jeździ :D
Chyba nikt nie kupuje sobie motocykla takiego czy innego bo chwalą go Koledzy , na forum czy w testach .
Kupując daną markę , typ i model coś mieliśmy na myśli .
Zapytam Was co sądzicie o swoich maszynach ????????
Chyba niewielu będzie miało złą opinię o swoim moto . Jakby był zły nie jeździlibyście na czymś takim .
Może i są wyjątki ale to ich problem ..
Reasumując , wszystkim da sie jeździć i czerpać z tego prawdziwą przyjemność :D
[url]http://www.zundapp.pl[/url]
irbit

Post autor: irbit »

ZUNDAPP600 pisze:Odpowiedź jest prosta
Chyba nikt nie kupuje sobie motocykla takiego czy innego bo chwalą go Koledzy , na forum czy w testach .
Panie Henku jest w tym troche racji ale po części sie z tym nie zgodze.
Dużą przeszkodą w kupnie wymarzonego motocykla jest "kasa". Wydaje mi sie że nie jeden z nas (mówie tu o motocyklistach) kupił by sobie inny motocykl, nowszy itp gdyby było go na to spać. Oczywście istnieją też ludzie którzy nie maja problemów z pieniędzmi i wtedy Pana wypowiedz była by w 100% trafna :wink:
Marek

Post autor: Marek »

Ja z kolei nie zgodziłbym się z częścią:
Chyba nikt nie kupuje sobie motocykla takiego czy innego bo chwalą go Koledzy
Motywy zaukupu są bardzo różne, motocykle są kupowane także dlatego, że polecają je znajomi, a nawet (!) reklamy :) Fora są pełne zapytań o konkretne modele i próśb o poradę w wyborze. Czasem chodzi w nich tylko o pomoc w uniknięciu niekorzystnego zakupu, ale wcale nie rzadziej także o poczucie akceptacji.

Młodzian jeżdżący na GSie prawdopodobnie wyda ostetnie pieniądze, żeby zmienić maszynę na bardziej sportową - jeżeli wszyscy jego koledzy jeżdżą na przecinakach, albo się odizoluje od nich - jeżeli z tego powodu miałby walczyć z niższą samooceną.
Deleted.
Zwykły forumowicz

Post autor: Deleted. »

Marek pisze:Młodzian jeżdżący na GSie prawdopodobnie wyda ostetnie pieniądze, żeby zmienić maszynę na bardziej sportową - jeżeli wszyscy jego koledzy jeżdżą na przecinakach, albo się odizoluje od nich - jeżeli z tego powodu miałby walczyć z niższą samooceną.
zgadzam sie z tym przyklad znajomy z autopsji kiepsko sie czasem czuje kiedy jada kolorowe SRADy CBRki i inne przecinaki a ja za nimi czarna XJtka
Awatar użytkownika
Piotrek
Zwykły forumowicz
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

Tak jest, ten motocykl ktorym teraz jedzimy jest tym naj naj, na ktory nas stac.
Menel: http://change.menelgame.pl/change_please/6042900/ kliknij, dasz mi kilka gr:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Motocykle”