Ludzie czym jeżdzicie

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
wilma

Ludzie czym jeżdzicie

Post autor: wilma »

Siemka.Niewiem czy ktoś poruszał już ten temat,ale mam wrażenie że większość zarejestrowanyh forumowiczow nie pisze jakim sprzętem śmiga,remontuje lub ma zamiar kupić.Jednak chciałoby się wiedzieć co ludzie mają to chyba ułatwia kontakt i wymianę ewentualnych informacji i doświadczeń.To jest raczej bez sensu zatajanie informacji o sobie,przecież będziemy się spotykać na rożnych imprezach to dobrze byłoby się rozpoznać.
Soft
Zwykły forumowicz

Post autor: Soft »

Przecież ta informacja jest pod użytkownikiem.
Siwy

Post autor: Siwy »

Kliknij klub i zakladke nasze maszyny.
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

:)

Post autor: Zgrywus »

...cześć :) - po części masz rację, choc jakies info o moto jest pod avatrem itp. no ale .. post jest dobry i sie przyłączam:
ja smigam Suzuki Intruderem VS - 700 rocznik 1987 w wer Kalifornia dość specyficzny model jesli chodzi o intruza, gdyby kto miał jakies pyt w zwiazku z tym modelem słuza pomoca itp.

Nie chodziło mi o klubowiczow bo oni są przedstawieni jak na dłoni.Z resztą starsi forumowicze też są opisani,chodziło mi bardziej o nowo rejestrujących się.
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

:)

Post autor: Zgrywus »

wilma : oj qrde panikujesz no :) wdepnij kiedys do mnie na browca - pogadamy itp. - apropos : chopy trzeba nam sie jakos zebrać i za tydzien stanac jak bozia nakazała u bram ZMC ;) czuję ze pod koniec tyg trzeba bedzie załozyc stosownego posta na zbiorkę w sprawie wyjazdu itp.
wilma

Zgadzam się trzeba zorganizować zgrupowany wyjazd a wspolny browarek i integracja z bracią motocyklową szczegolnie z TL może wyjdzie w Zamościu.
Awatar użytkownika
ksenon
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kontakt:

Post autor: ksenon »

moja maszyna to YAMAHA 3AJ XT 600 Z TENERE, rocznik 1990
irbit

Post autor: irbit »

fotki mojego urala znjadziecie w innym dziale
http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... .php?t=296
:wink: