Mi odpowiada każdy termin, no prawie każdy (od połowy marca do połowy kwietnia raczej odpada)
Ja myślałem o końcu lutego, ale na przykład 8 marca może też być, sprawicie prezent swoim dziewczynom w postaci wycieczki do Lwowa
Komu odpowiada ten termin?
Witam może by odświeżyć temat.
Proponowałbym wyjazd na Ukrainę motocyklami.Osobiście byłem 3 razy SHL M11 przez Zosin Bardzo miło zaskoczyli mnie ludzie w kolejkach puszczając przodem i nawet celnicy nie robili za bardzo problemów. Co najlepsze nie zapłaciłem nawet 1 hrywny łapówki a moja sucha elka na ich 85 oktanowej benzynie chodzi jak zegareczek.Wszak była do takiej benzyny i stopniu sprężana przystosowana.Ale mniejsza z tym.
Sam Lwow jest bardzo pięknym miastem wartym obejrzenia.Myślałem o wycieczce kilku dniowej z laska ale sam troszke się obawiam.Poszperałem po necie i znalazłem nawet całkiem dobre i tanie hotele i co najważniejsze ze strzeżonym parkingiem.A wszystko za grosze bo wiadomo jakie tam ceny
Mam kolegę ze studiów który mieszka ok 60 kilometrów od Lwowa i u niego w ostateczności można by było sie zatrzymać na nocleg nawet pod namiotem
Kiedyś czytałem że tam też maja zloty motocyklowe ale sam nie odważę się tam pojechać.Co innego z paczką.Pomyślcie o tym bo myślę że nie jest to głupi pomysł.
Kolego dziury dziurami ale za to jakie zabytki i paliwo prawie za darmo.A poza tym dużo więcej atrakcji za gorszę.Za dosłownie 100zł można naprawdę parę dni miło spędzić.Co ciekawe to słyszałem że tam można na bazarze bardzo ciekawe rzeczy za grosze kupic a nawet części do motocykli zabytkowych.Ale ręki za te informacje sobie nie dam uciąć.
Więc naprawdę pomyślcie ja na pewno podczas sierpnia lipca pojade nawet gdybym miał sam jechać.