Zaworki gpz 600
-
Bondi
Zaworki gpz 600
Do calej braci motocyklowej czy moze mi ktos wytlumaczyc jak ustawic zaworki do mojej GPZtki chcialem dzis sie tym zajac bo mam juz szczelinomierz, tylko nigdy nie ustawialem zaworkow, wiecie zebym niczego nie spieprzyl, klucze mam jakby co, a i w mechanika nie pierwszy raz sie bawie 
-
Bondi
-
Bondi
-
Bondi
-
Bondi
Kolega mi wyjechal do niemiec ale HA!
Znalazlem jak ustawiac zaworki wezme sie do tego jak czas pozwoli we wtorek
OPIS USTAWIANIA ZAWORKOW BY LUKAS
http://www.mojekawasaki.pl/viewtopic.ph ... +regulacja
Dodano 26 marca 2008 godzina 03:38
Jest juz zaworki ustawione nie obeszlo sie bez pomocy dwoch kumpli co by mi jakas glupia mysl do glowy nie przyszla i czegos nie spieprzyc standardowym mialem miec na wydechu zaworki miedzy 0.18 a 0.23 ustawilem 0.20 a ssacych miedzy 0.13 a 0.18 ustawilem 0.15.
EFEKT
Skonczyly sie problemy z zapalaniem zimnego silnika i nie gasnie tuz po zapaleniu zimnego.
Moto smiga az milo, a czy na osiagi jakos wplynelo?
Sam nie wiem nie chcialem tesowac bo i tak bylo zimno dzis o 2:00 w nocy kiedy wyjechalem na chwilke by sprawdzic jak chodzi a le watpie, a i dodatkowo juz nie slychac tak mocno bicia z silnika, jedynie na wolnych ale GPZty tak maja, teraz tylko synchro u Ervina trzeba zamowic i wsio bedzie.
Znalazlem jak ustawiac zaworki wezme sie do tego jak czas pozwoli we wtorek
OPIS USTAWIANIA ZAWORKOW BY LUKAS
http://www.mojekawasaki.pl/viewtopic.ph ... +regulacja
Dodano 26 marca 2008 godzina 03:38
Jest juz zaworki ustawione nie obeszlo sie bez pomocy dwoch kumpli co by mi jakas glupia mysl do glowy nie przyszla i czegos nie spieprzyc standardowym mialem miec na wydechu zaworki miedzy 0.18 a 0.23 ustawilem 0.20 a ssacych miedzy 0.13 a 0.18 ustawilem 0.15.
EFEKT
Skonczyly sie problemy z zapalaniem zimnego silnika i nie gasnie tuz po zapaleniu zimnego.
Moto smiga az milo, a czy na osiagi jakos wplynelo?
Sam nie wiem nie chcialem tesowac bo i tak bylo zimno dzis o 2:00 w nocy kiedy wyjechalem na chwilke by sprawdzic jak chodzi a le watpie, a i dodatkowo juz nie slychac tak mocno bicia z silnika, jedynie na wolnych ale GPZty tak maja, teraz tylko synchro u Ervina trzeba zamowic i wsio bedzie.