No niestety Bondi masz rację Co prawda w kościach mnie nie łamie, ale po moim "wyczynie" w pierwszy dzień świąt na Intruzie Zgrywusa mam uszkodzoną lewą kończynę, miesiąc zwolnienia ... etc.
Jak tylko będą mógł chodzić dołączę do Was. W tej chwili kombinuję jak najlepiej przytroczyć kulę do mojego Intruza - może jakieś pomysły
Zrobimy ci egzoszkielet albo jakas mechaniczna noge jak u robocopa ubolewam nad tym ze ja tez nie bede mogl byc wlasnie skonczylem egzamin na kasjera PKO BP (chwale sie co?) jutro zajecia mam do 17 wiec wroce gdzies okolo 20 do domku bleeee
Bondi - gratulacje PKO BP to przyszłościowy bank, pewnie będziesz mógł wkrótce trochę zarobić jak będzie prywatyzowany. Mój znajomy jest dyrektorem regionalnym na region południowo-wschodni.
Milutko to slyszec Wielki lecz ja pracuje w agencji PKO BP i obsluguje tez ubezpieczenia komunikacyjne i inne Warty i TUW wiec w zadnym oddziale nie jestem, ale kto wie dzieki tej pracy moze otworze sobie drzwi do oddzialu PKO?? Mlody jeszcze jestem, a tu duzą kasa sie obraca duza odpowiedzialnosc, i na to patrza.
Wielki Brat pisze: po moim "wyczynie" w pierwszy dzień świąt na Intruzie Zgrywusa mam uszkodzoną lewą kończynę, miesiąc zwolnienia ... etc.
Oj joj Wielki współczuję kontuzji, co prawda sezon dopiero sie rozpoczyna, a niektorzy maja juz to szczescie ze rozpoczeli nawijanie km mimo niepewnej pogody, ale miesiac szybko minie.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia..
Ostatnio zmieniony niedziela, 30 marca 2008, 14:10 przez sebus00, łącznie zmieniany 1 raz.