Zamawiać pokoje od strony recepcji bo lepszy widok na góry.
BIESZCZADY W MAJOWY WEKEND??
- cykuś
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: V MAX EGLI
Bieszczady
Proponuję jakieś deklaracje co do wyjazdu w majowy wekend .Kto jedzie? Ja ze swojej strony deklaruję wyjazd wraz z moją żoną tylko ona puszką by jechała także bagaże bylo by gdzie wsadzić tylko to tak na 90 %.Major ma jakieś miejsce między Cisną a Komańczą gdzie byśmy mogli sie zatrzymać
-
Major
- Zwykły forumowicz
Proponuję wyjazd w dn. 30.04 o godz. 16.00 z TL lub 01.05 godz. 9.00 rano. Trasa Tl - Przemyśl -Kalwaria Pacławska (posój) , Arłamów , Krośćienko , Ustrzyki Dolne i Górne (postój) , Cisna , Wola Michowa i tu organizujemy bazę wypadową . Są do dyspozycji 4 miejsca lokum z wygodami " U KIJA" , " KIRA" , SMOLNIK" oraz bez wyg. chata pod " Wysokimi Groniami" ( posiadłość 5 ha kolegi Henia z Warszawy - nocą na dachu balują sowy i podchodzą wilki a niedzwiedzie spacrrują też. Z bazy możemy organizować wypady do Komańczy , Cisnej, Baligródu i Słowację. Tyle na począte propozycji z mojej strony.
- Pysior69
- Zwykły forumowicz
- Kontakt:
Major napisał :
Wysokimi Groniami" ( posiadłość 5 ha kolegi Henia z Warszawy - nocą na dachu balują sowy i podchodzą wilki a niedzwiedzie spacrrują też. Z bazy możemy organizować wypady do Komańczy , Cisnej, Baligródu i Słowację
I to miejsce musi być super,ja jestem za -jade.Musimy ustalić już jakieś szczegóły-może jakieś spotkanko przy browcu??
Wysokimi Groniami" ( posiadłość 5 ha kolegi Henia z Warszawy - nocą na dachu balują sowy i podchodzą wilki a niedzwiedzie spacrrują też. Z bazy możemy organizować wypady do Komańczy , Cisnej, Baligródu i Słowację
I to miejsce musi być super,ja jestem za -jade.Musimy ustalić już jakieś szczegóły-może jakieś spotkanko przy browcu??
...... i tylko jedno może unicestwic marzenie-
strach przed porażką!!!!
strach przed porażką!!!!