Spawanie aluminium w TL pomocy

Serwis, naprawa, tunning, customizing.
Bondi

Spawanie aluminium w TL pomocy

Post autor: Bondi »

Powiedzcie mi braciszki i siostrzyczki gdzie w Tomaszowie znajde spawacza aluminum bo jade dzis przed 16 i przy okazji bym wzial jeden drobiazg do poprawki wiec przosze o podpowiedz i wyjasnienie dokladnie gdzie to.
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

Post autor: Zgrywus »

...nie tak dawno mialem podobny dylemat, zadzwoń do mnie - podam Ci namiary co gdzie jak i za ile
Awatar użytkownika
ZUNDAPP600
Zwykły forumowicz
Motocykl: Virago
Kontakt:

Post autor: ZUNDAPP600 »

BONDI jakby to było bliżej to by się zrobiło :lol:
[url]http://www.zundapp.pl[/url]
Bondi

Post autor: Bondi »

Dziekuje za rady i opowiem teraz moje wrazenia otóż z informacji których udzielil mi Zgrywus (Dziekuje) szkulem w miejscu gdzie mi wskazal ale ja jak to ja nie moglem trafic wiec zatrzymalem sie na myjni i zapytalem a pani na to z usmiechem ze pan ktory sie tym zajmuje akurat ma myty u nich samochod :D wiec poczekalem chwilke i ruszylem za za panem do wlasciwego miejsca a miesci sie to na zamojskiej na zakrecie spawanie aluminium i plastikow cala przyjemnosc kosztowala mnie 20 zl za spawanie i wyginanie do pierwotnych ksztaltów jak dla mnie taniocha :D i polecam zaklada bo milo szybko i tanio :)
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

Post autor: Zgrywus »

no to git :) ciesze sie ze udało sie to zespawać, nie wiedziałem ze tam spawaja również aluminium - zapamietać moze sie kiedyś przydac :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztat”