Kolejny wypadek (2008r.)

Awatar użytkownika
Monia
Zwykły forumowicz

Post autor: Monia »

hej. dzieki wszystkim za slowa wsparcia :lol: czuje sie w miare oki. reka boli ale na razie spoko.czy operacja sie udala bedzie wiadomo 18. bede miala uscisk terminatora przez te druty. a teraz zaczynam wygladac jak biedronka bo powychodzily mi w miare regularne siniaki. :lol: moge powiedziec, ze mialam szczescie w nieszczesciu i tylko fazera szkoda...................zaczynam zbierac na fz1 albo r1 :wink:
w pogoni za cieniem...
Żaba
Zwykły forumowicz

Post autor: Żaba »

Siniaki zejdą :) ręka się zrośnie i będzie OK. Dobrze że kręgosłup nie ucierpiał :D
Ja też mam trochę stali ale w nodze :wink:

Fazerka szkoda ale skoro wypadek nie był z Twojej winy to firma ubezpieczeniowa wypłaci Ci odszkodowanie i będzie kasa na R1 :wink:
Jaro
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA FAZER
Kontakt:

Post autor: Jaro »

Monia życzę ci dużo, dużo zdrówka i szybkiego powrotu do pełni sił a gdy już tak do końca wydobrzejesz życzę udanego zakupu nowego fajnego motorka ;)
Jeśli mężczyzna robi coś bardzo głupiego, to zawsze z motywów najszlachetniejszych.
*Natasha*

Post autor: *Natasha* »

To Twój wypadek kolega widział :( Wracaj szybko do zdrowia :!:
Bondi

Post autor: Bondi »

Monia choć się mało znamy to zycze szybkiego powrotu do zdrowia i wspolczuje
PAWELOO

Post autor: PAWELOO »

Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia i w siodło. Życzę również żeby firma ubezpieczeniowa nie poskąpiła w wypłacaniu należności :D
raf1986

Post autor: raf1986 »

Przykro sie czyta o takich rzeczach bo nie powinno byc wypadków sa zauwazyłem za kierowcy jakby nie chcieli widziec motocyklistów ale mam nadzieje ze to sie zmieni!
Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu na motorek
Bączek
Zwykły forumowicz
Motocykl: WSK, Simson shwalbe

Post autor: Bączek »

Witaj, wracaj do zdrowia szybko i powodzenia na trasie.
Bąk i jego Bączywóz
Awatar użytkownika
Monia
Zwykły forumowicz

dzieki wielgachne :lol: jak tak to czytam to czuje ze raka sie szybciej zrasta :lol: juz zaczynam przegladac nowe sprzety na allegro :twisted:
w pogoni za cieniem...
Awatar użytkownika
Monia
Zwykły forumowicz

a tak mi sie jeszcze przypomnialo, ze w karetce a potem policja w szpitalu stwierdzila ze mam bardzo dobre ciuchy buty i kask! i to prawdopodobnie przyczynilo sie do zmniejszenia obrazen.czyli wychodzi na to, ze w moim przypadku cena ubioru byla adekwatna do jakosci.
w pogoni za cieniem...
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Post autor: Wiatr w Polu »

Nie znamy sie Monia, ale śledzę temat i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Kiedyś się spotkamy na trasie i mam nadzieję, machniesz mi całkiem zdrową juz "łapką" :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „WYPADKI.”