Poooooolska - gola edit:(1-1) :(

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
wally

Post autor: wally »

A ja przewrotnie uwazam ze Austira powinna zasluzenie wysoko ten mecz wygrac, w pierwszych 30 minutach gral tylko Boruc i powinno byc w tym czasie 3 do 0 dla Austriakow, potem przypadkowy gol z rownie dyskusyjnego jak karny spalonego. Porownanie kondycji naszych i przeciwnikow to jak wyscigi wski z cbrka. Jesli rzeczywiscie bylibysmy lepsza druzyna powinnismy ze slabszymi technicznie Austiarami wygrywac w 93 minucie wiecej niz jeden zero i nie byloby dyskusji.... Nie oszukujmy sie, nasza druzyna to dosc przypadkowa grupka graczy ktorzy nie potrafa wspolnie dobrzez zagrac, ligowe mecze za granica zajmuja ich bardziej i pasji orlow Gorskiego w nich sladu niema. Zostal nam juz tylko Kubica :/
zeniop
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha XVS 650 A

Post autor: zeniop »

Wally normalnie niedługo już znajde czas i postawie Ci flaszke - choć jeden mądrze gada :)

Padam na twarz jak kolejny raz słysze podniecenie w głosie komentatorów że tym razem może wygramy z niemcami - ostatni raz taka sztuka udała się nam w 1410 :twisted:

I znowu zostały nam statystyczno - matematyczno - probabilistyczne rozważania co będzie jak niemcy nastrzelają sobie samobói a chorwaci ze strachu nie wyjdą na murawe :twisted: Który to już raz ??
...
Awatar użytkownika
SpeedJamal
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTX 1800C

Post autor: SpeedJamal »

Stirlitz pisze:temat powinien się nazywać :

Pooodolska gola!

cholera mać...
POLSKA GOOLA !!!!!!!!!!

:wink:

Soft pisze:....

Przecież to my zajęliśmy 3 miejsce w mistrzostawch europy w 80' którymś roku i do tej pory oglądamy bońka i buncola ......
A w 1978 r byliśmy Vc mistrzami świata :)
Ostatnio zmieniony sobota, 14 czerwca 2008, 08:49 przez SpeedJamal, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy siedzę na maszynie , totalny czuje luz...
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Nie wiem czy SpeedJamal mam nadzieje ze domyslasz sie dla czego Stirlic napisal Poooodolsak gola, w koncu to Podolski nam bramek nawciskal, niemiecki Polak..
michal_dh
Zwykły forumowicz

Post autor: michal_dh »

Bylem na tym meczu i jednoznacznie nie powinno byc karnego !! Tak mi sie wydaje ze sedzia poszedl w przerwie gdzies tam i zobaczyl ze uznal nasz gol ktory byl strzelony ze spalonego i chcial to naprawic. Ale mniejsza z tym i tak sie zachowal beznadzejnie. Pilka pare razy byla za linia na nasza niekorzysc i tez tego nie uznal. Ogolnie atmosfera byla fajna polacy bez poroblemu przygluszali Austrie ktorej bylo troche wiecej wiec widac jakimi jestesmy kibicami :) Sedzia tez od nas dostal maly toast pod koniec meczu wiec bylo fajnie ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”