Poszukuje transportu motocykla

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...
damianmiszcz
Zwykły forumowicz

Poszukuje transportu motocykla

Post autor: damianmiszcz »

Witam
Już od dawna poszukuję motocykla yamaha tdr 125...
Znalazłem bardzo dobrą ofertę : http://www.allegro.pl/item388715625_tdr ... adek_.html
i jak to w życiu jest pewien problem...
nie mam czym tego przywieźć
motor znajduje sie w woj wlkp w Poznaniu (jakies 550 km od Tomaszowa Lub.)
Mam pewną prośbę
Czy może mógłby ktos wypozyczyc busa lub podjechac tam ze mną (oczywiscie za opłatą) by sciagnac ten motor do naszego Tomaszowa??
A moze tak sie sklada ze ktos wybiera sie tam po jakis samochód bądź motocykl??

Prosze o pomoc...

kontakt gg 6498494

pzdr
Damian
Bondi

Post autor: Bondi »

Iceqube4 na forum ma przycepke do przewozu motocykli ponoć pisz do niego, a osobiście to sam pojechalem za poznan pociagiem i przyjechalem moto do domku.
Agusia
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA MAGNA VF750C
Kontakt:

Post autor: Agusia »

Bondi ale motocykl nie jest zarejestrowany w PL, tyle km bez kwitów troszkę nie za ciekawie, ja gdy miałam problem z transportem zamontowałam hak w moim aucie, pożyczyłam przyczepkę i po problemie.
www.magna-tapicerstwo.prv.pl
wally

Post autor: wally »

jezeli moto posiada aktualny przeglad, ubezpieczysz go i spiszesz umowe kupna mozesz 30 dni poruszac sie na zagranicznych numerach
Bondi

bez obrazy Wally ale niezgodze sie z Toba u mnie ludzie na zagranicznych smigaja z ważnym krajowym przegladem i OC nawet ponad rok (znam takich) i policaje przy kontroli nic im nie robia tylko mowia ze to auta widma :D
wally

Post autor: wally »

Bondi, tak mowi przepis. Ja znam ludzi ktorzy nawet bez prawka jezdza i policja nic im nie moze zrobic :D
Bondi

skoro jest w przepisach to ok to oki
(ale pojechales :shock: :D )

a tu anegdota...
kumpla sprawdzali bo jechal na tablicach ktore sobie sam napisal na tekturce ale ubezpieczenie mial i przeglad, tylko zapomnial na umowie co sobie ot tak spisal by smigac wpisac daty tej "umowy" policjant sie gapnal a drugi mu mowi ze wloskie umowy tak maja ze nie maja daty hehe :shock: :D
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

He niezle Bondi, kolejna śmieszna historia to taka, że mam kolegę w Grecji, ma lewe kwity z pieczątką masarni i przechodzi to u nich przy kontroli :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”