Kresowe Bractwo Motocyklowe zaprasza wszystkich forumowiczów na wspólny wyjazd na tegoroczny zlot w Biłgoraju. Jedziemy w Sobotę !!
Grupa ZMC zbiórka pod parkiem miejskim w Zamościu o godz. 7.30
Grupa HRU zbiórka na parkingu pod dębinką o godz. 7.30
Grupa TL zbiórka pod chatą Zgrywusa o godz. 8.30
Wszystkie grupy dojeżdżają do Tomaszowa Lub. na parking przy sklepie PLUS na ul. Lubelskiej (obok stacji paliw na wjeździe do Tomaszowa od strony Zamościa)
Wyjazd wszystkich grup do Biłgoraja o godz. 8.45
Po paradzie i odpoczynku zapraszamy chętnych na wspólny wypad do Narola na "IX CARSKO-KRÓLEWSKI JARMARK GALICYJSKI - NAROL 2008" - zaprasza nasz wierny kompan Dudi.
Po drodze może uda się jeszcze zahaczyć o pokazy lotnicze (trening) grupy "Żelazny" w Zamościu na lotnisku Mokre około godz. 13.00
To się nazywa organizacja. Sugestia: czy osoby, które organizują punkty zbiórek (HRU, TL, ZMC) mogłyby podać swoje telefony? Jeżeli ktoś się spóźni czy zgubi, to łatwiej będzie mu Was zlokalizować.
Ja niestyety odpadam!!! Wczoraj zatrzymał mnie ,,miły" pan policjant i powiedział ze jak mnie jeszcze raz zobaczy to mi dowód zabierze ( łyse opony} wiec wole nie ryzykowac a oponki juz dzisiaj zamówiłem wiez pewnie dopiero po niedzieli bede mógł legalnie jezdzic
ja też jestem za !!!
tylko mam pytanko,czy z Tomaszowa do Józefowa będziecie jechać przez Susiec czy Ciotusze bo z chęcią się przyłącze ale nie wiem gdzie mam wyjechać ?