Jakie plany na 20,07???
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Jakie plany na 20,07???
Czy są jakieś plany na najbliższą niedzielę? Jeśli tak, to podrzućcie, gdzie je znależć. Pozdrawiam
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Trudno w to uwierzyć
ale chyba w niedzielę będzie pogoda "do jazdy". Nad planami też się zastanawiam i jak na razie nic szczególnie ciekawego nie przychodzi mi do głowy
. Proponuję zatem trochę nietypowo - czas i miejsce zbiórki ustalimy w sobotę po południu a cel jazdy już na miejscu; niech każdy z Was przywiezie ze sobą jakąś propozycję
.
-
wally
propozycja od zaprzyjaznionego milosnika roztocza
szczebrzeszyn, gorajec, radecznica, chlopkow, komodzianka, teodorowka, hosznia ordynacka goraj, frampol, sokoloka, kąty, hedwizyn, zelebsko, ignatowka, dyle
moglem pokrecic nazwy poniewaz pan Zbyszek napisal mi niewyraznie plan wycieczki na kartce, rozpisal mi tez co jest do obejzenia w tych miejscowosciach, jak odcyfruje to dopisze w tym poscie
szczebrzeszyn, gorajec, radecznica, chlopkow, komodzianka, teodorowka, hosznia ordynacka goraj, frampol, sokoloka, kąty, hedwizyn, zelebsko, ignatowka, dyle
moglem pokrecic nazwy poniewaz pan Zbyszek napisal mi niewyraznie plan wycieczki na kartce, rozpisal mi tez co jest do obejzenia w tych miejscowosciach, jak odcyfruje to dopisze w tym poscie
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Propozycje Walle"go i Jaro są ciekawe. Dorzucę jednak kolejną: nie zrealizowaliśmy trasy szlakiem cerkiewek nad granicą przy okazji pobytu w Łaszczowie. Nie nalegam jednak i nie upieram się przy konkretnym terminie. Po prostu :propozycja jest ciągle aktualna. Pozdrawiam
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
-
ArekEdyta
- Zwykły forumowicz
Witamy wszystkich!!!!! Nie bylo nas kikanascie dni (wakacje) Ale jak tylko wrociłem do domku odpaliłem motorek:):):):) Dzisiaj jedziemy do Ciieszanowa motorkiem lub do Oleszyc. A jutro napewno rano wstajemy sprawdzamy forum KBM i mysle ze przeczytamy gdzie i kiedy wyjazd jak zawsze w fajna trase:):):):) Pozdrawiamy ja i plecak:):):)
ArekEdyta
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Z prognozy pogody wynika, że jutrzejsze (niedziela 20.07) przedpołudnie powinno być pogodne. A skoro tak spotkajmy się w Zamościu pod parkiem o godz. 10.00 (grupy TL i HRU muszą wstać wcześniej
by do ZMC na ww. godzinę się stawić) i "polećmy" gdzieś. Cel ustalimy na miejscu, biorąc pod uwagę ww. propozycje. Do zobaczenia jutro.
-
GSF