Remont AWO S
- Moskit1
- Zwykły forumowicz
Witam silnik jest z jednego motoru i na dodatek skrzynia ma takie same nr co silnik
gaźnika nie widziałem hmmm iskrownika też może ma pochowane kurna trzeba by było posznupać hmm a co myślicie o puszce
no i zakupiłem idealną głowice do awo !!!!!!
już mam 3 hmmm a tak propo potrzebuje tylną lampę do AWO a posiadam do K 750 może zamiana lub jakoś tak !!!!!
gaźnika nie widziałem hmmm iskrownika też może ma pochowane kurna trzeba by było posznupać hmm a co myślicie o puszce
no i zakupiłem idealną głowice do awo !!!!!!
Szukajcie aż znajdziecie ... Jesli Was szukają to sie tak chowajcie by Was nie znaleźli .
- Moskit1
- Zwykły forumowicz
witam mam pytanko ktoś robił głowice do AWO bo mam mały problem mianowicie przy 2 głowicach są takie same wymiary zaworów i prowadnic a przy ostatniej jest inny rozmiar ???? i ta głowica jest oryginalna, 2 pozostałe są po remoncie jakimś tam
Czy wytrzymują sprężyny agrafko we.
Moim zdaniem nie powinno być problemu ale facio co ma mi zrobić utrzymuje ze by był ten sam rozmiar oryginale hmm jak sądzicie !!!!!!!!!!!
Czy wytrzymują sprężyny agrafko we.
Moim zdaniem nie powinno być problemu ale facio co ma mi zrobić utrzymuje ze by był ten sam rozmiar oryginale hmm jak sądzicie !!!!!!!!!!!
Szukajcie aż znajdziecie ... Jesli Was szukają to sie tak chowajcie by Was nie znaleźli .
-
Żaba
- Zwykły forumowicz
Odnośnie sprężyn agrafkowych to wiem, że kolega adoptowł sprężyny zaworowe od malucha. Jeśli dobrze pamietam to trzeba przerobić trzonki zaworów żeby można było założyć zabezpieczenia.
Ale tak naprawdę czy jest potrzeba zamiany tych sprężyn to nie wiem.
Jest tu kilku kolegów, którzy maja AWO to coś więcej powiedzą.
Ale tak naprawdę czy jest potrzeba zamiany tych sprężyn to nie wiem.
Jest tu kilku kolegów, którzy maja AWO to coś więcej powiedzą.