Remont AWO S

Rycerze motocyklizmu.
wally

Post autor: wally »

szukam takiego sokola, lub strej shl gdyby cos to wdzieczny bede za cynk :)
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz

Post autor: Moskit1 »

hehehe no raczej nie mam takiej info.
A po za tym ten sokolik nie bardzo jest kompletny :/
Szukajcie aż znajdziecie ... Jesli Was szukają to sie tak chowajcie by Was nie znaleźli .
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz

:D witam parę dni temu zakupiłem parę części do AWO mam pytanie czy ktoś sie spotkał z taką puszką i pytanie czy opłaca sie kupić silnik do AWO T za 1000zł hmm !!!!
Obrazek
Szukajcie aż znajdziecie ... Jesli Was szukają to sie tak chowajcie by Was nie znaleźli .
Żaba
Zwykły forumowicz

Post autor: Żaba »

Wartość silnika jest uzależniona o jego stanu i kompletności, sam iskrownik (sprawny) jest wart 250 zł.
Jeśli jest gaźnik, prądnica to pewnie jest wart?
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz

Witam silnik jest z jednego motoru i na dodatek skrzynia ma takie same nr co silnik
gaźnika nie widziałem hmmm iskrownika też może ma pochowane kurna trzeba by było posznupać hmm a co myślicie o puszce :D
no i zakupiłem idealną głowice do awo !!!!!! :) już mam 3 hmmm a tak propo potrzebuje tylną lampę do AWO a posiadam do K 750 może zamiana lub jakoś tak !!!!!
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz

witam mam pytanko ktoś robił głowice do AWO bo mam mały problem mianowicie przy 2 głowicach są takie same wymiary zaworów i prowadnic a przy ostatniej jest inny rozmiar ???? i ta głowica jest oryginalna, 2 pozostałe są po remoncie jakimś tam :?
Czy wytrzymują sprężyny agrafko we.
Moim zdaniem nie powinno być problemu ale facio co ma mi zrobić utrzymuje ze by był ten sam rozmiar oryginale hmm jak sądzicie !!!!!!!!!!!
Żaba
Zwykły forumowicz

Post autor: Żaba »

Odnośnie sprężyn agrafkowych to wiem, że kolega adoptowł sprężyny zaworowe od malucha. Jeśli dobrze pamietam to trzeba przerobić trzonki zaworów żeby można było założyć zabezpieczenia.
Ale tak naprawdę czy jest potrzeba zamiany tych sprężyn to nie wiem.

Jest tu kilku kolegów, którzy maja AWO to coś więcej powiedzą.
Awatar użytkownika
kapral
Moderator K.B.M.
Motocykl: HONDA GL1200 ASPENCADE 1986r.

Post autor: kapral »

Jeżeli chodzi o sprężyny to ja bym nic nie kombinował tylko założył oryginalne agrafkowe i na nich jeździł.
Awatar użytkownika
Moskit1
Zwykły forumowicz