Marzenie

...czyli to, co lubimy najbardziej.
karas20082

Marzenie

Post autor: karas20082 »

Witamy Wszystkich!!! Razem z żoną kochamy motocykle. Jeszcze od szkoły średniej zależało nam, aby prowadziła nas eskorta motocykli do ślubu... Tak więc zwracamy się do Was wszystkich z ogromną prośbą... Czy istnieje taka możliwość, że udałoby Wam się spełnić nasze największe marzenie? Zwracaliśmy się z prośbą do pana Marka, prosił o większe konkrety. Ale niestety nie odpowiedział nam jeszcze na wiadomość... Do ślubu zostały tylko niecałe dwa tygodnie i naprawdę jesteśmy w kropce... To jest jedyny raz w życiu, kochamy motocykle najprawdopodobniej tak samo jak Wy! Mamy nadzieję że odpowiecie na naszą wiadomość i pomożecie nam w zrealizowaniu naszego marzenia. Liczymy na Was!!!
GSF

Post autor: GSF »

Witam, proszę o więcej informacji; napiszcie dokładnie datę i godzine ślubu w jakim mieście i w którym kościele bądż urzędzie stanu cywilnego bierzecie ślub. Pozdrawiam i gratuluję tak odważnej decyzji :lol:
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

O ile mnie pamięć nie myli rozmawiałem z ludziskami - i powiem tylko Ja jadę mam nadzieję że ze sobą wezmę 2 motocykle jeszcze (chyba uda mi się namówić ludzisków) a reszta jak chce. Ale prośba z mojej strony dajmy im choć chwile przyjemności.
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

Podstawa to termin.Kiedy i gdzie.
Po drugie, co będzie jak zjawi się więcej motocyklistów niż gości weselnych ?
Zgrywus
Zwykły forumowicz
Motocykl: GL 1200, M-72 ruska rzeźba w niemieckim betonie

Post autor: Zgrywus »

... marzenia sa po to aby je spelniac :), spokojnie eskorte zorganizujemy i wszystko bedzie ok :) reszte dopniemy telefonicznie zadzwoncie do mnie pod nr 504 152 685

pozdrawiam
Awatar użytkownika
cykuś
Zwykły forumowicz
Motocykl: V MAX EGLI

Post autor: cykuś »

Nie widzę problemu jak trzeba to trzeba :D :D :D
Awatar użytkownika
LUKASZ
Zwykły forumowicz
Motocykl: DKW RT200H, BMW GS, KTM 790,Yamaha, Hondax2

Post autor: LUKASZ »

ok ja tez będe tylko gdzie i kiedy??
wally

Post autor: wally »

wybierzcie sobie tez rodzaj motocykli jaki byc moze sobie wymarzyliscie, czy np tylko te ladne blyszczace chromami, czy plastikowe w landrynkowych kolorach, czy jest to wam obojetne ?
Gargus

Post autor: Gargus »

Tak j/w... podstawa to termin.Kiedy i gdzie?Ale jestem jak najbardziej za :wink: i postaram sie dołączyć do eskorty.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

ups, wlasnie napisalem posta w tej samej sprawie , pozatym nadmienialem temat w Narolu i wnioskuje ze termin to chyba tez 9 sierpnia jak u moich znajomych.... w czesci zamknietej jest opis, potrzebuje 7szt. ale tak czy owak sprzetow jest tyle ze i parady moga sie mijac na miescie <lol>
wally

Post autor: wally »

ta druga jest w Budyninie, u Sebka potrzeba 7 mysle ze jak sie towarzystwo skrzyknie to wystarczy ludzi na obie parady :).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”