Da się przejechać wielką pętlę w jeden dzień jesienny.
Bieszczady -12.10.2008
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
-
sasza
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Kawasaki ZX-6R Ninja 07'
- Kontakt:
Dzięki chłopaki za ekstra wypad i towarzystwo.
Traska super, choć przyznam, że mam niedosyt winkielków, ale pewnie ile by ich nie było to i tak ciągle byłoby mało.
Pogoda dopisała, tylko już dzień za krótki, ale na szczęście wszyscy cało wróciliśmy do domu, choć trochę nam się śpieszyło w drodze powrotnej
.
Dobrze, że żadna sarna lub zając nie chcieli nam się bliżej przyjrzeć stojąc na naszym pasie ruchu
.
Pozdro i do następnego wypadu
Traska super, choć przyznam, że mam niedosyt winkielków, ale pewnie ile by ich nie było to i tak ciągle byłoby mało.
Pogoda dopisała, tylko już dzień za krótki, ale na szczęście wszyscy cało wróciliśmy do domu, choć trochę nam się śpieszyło w drodze powrotnej
Dobrze, że żadna sarna lub zając nie chcieli nam się bliżej przyjrzeć stojąc na naszym pasie ruchu
Pozdro i do następnego wypadu
nie ma rzeczy niemożliwych - są łatwe, trudne i bardzo trudne
[img]http://www.mojekawasaki.pl/images/mojakawa/zx6r.gif[/img]
[img]http://www.mojekawasaki.pl/images/mojakawa/zx6r.gif[/img]
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Wkurzyłeś mnie kolego. Dziś ok. 14.30 widziałem Was z okna budynku w którym pracuję, jak zjeżdżaliście z mostu w stronę Krasiczyna (to na pewno byłes Ty, bo przyjrzałęm się tenerce). Próbowałem nawet dzwonić, żeby opierniczyć jak trzeba. Proszę mi nie jeździć pod oknami i nie drażnić w dni pogodne, kiedy ja muszę pracować od świtu do zmierzchu! 
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
- luki01
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda vt 750 spirit, Honda hornet
Sory ze tak późno ale chciałem powiedzieć że Mi tez się podobało
Licznik pokazal 340 mil. Serpentynki ekstra
Tak kładłem swojego Hoppera ze podnóżkami po asfalcie dar
W najbliższym czasie postaram się umieścić kilka najciekawszych fotek które udało mi się zrobić.
Dzięki za miło spędzony czas !!!POZDRAWIAM!!!
Dzięki za miło spędzony czas !!!POZDRAWIAM!!!