Ja sobie wymyslilem ze pojade wiosna ( jesli dozyje, ja i devilka) przez Ukraine do Rumuni. Narazie jest nas prawie trzech do tej wycieczki. Ogladam relacje innych z podobnych wypraw i ogladam mapy. Kusi mnie stara droga ktora kiedys zwiewal polski rzad w 1939 ale obecnie to droga dla Ksenona. Jesli ktos z Was odwiedzal tamte okolice bede wdzieczny za wszelkie sugestie.
Rumunia 2009 :)
-
wally
Rumunia 2009 :)
sezon ogorkowy w pelni, do wiosny jeszcze kawalek, zal dupe sciska dobra pora na snucie wiosennych planow 
Ja sobie wymyslilem ze pojade wiosna ( jesli dozyje, ja i devilka) przez Ukraine do Rumuni. Narazie jest nas prawie trzech do tej wycieczki. Ogladam relacje innych z podobnych wypraw i ogladam mapy. Kusi mnie stara droga ktora kiedys zwiewal polski rzad w 1939 ale obecnie to droga dla Ksenona. Jesli ktos z Was odwiedzal tamte okolice bede wdzieczny za wszelkie sugestie.
-
wally
-
irbit
-
wally
Irbit, nie bylby to wyjazd KBM wiec Twoje cokolwiek zlosliwe uwagi sa uogolnione i nietrafione. Jako sympatyk KBM z przyjemnoscia podobna do tej ze Lwowa jechalbym tuz za Twoim zielonym przyjacielem z dowolna predkoscia
Zaba trasa jak dlamnie rewelka. Ogladam czesto przedwojenne widokowki min. z Zaleszczyk i bardzo chcialbym te miejsca zobaczyc. A co powiesz na miesiac maj ?
Zaba trasa jak dlamnie rewelka. Ogladam czesto przedwojenne widokowki min. z Zaleszczyk i bardzo chcialbym te miejsca zobaczyc. A co powiesz na miesiac maj ?
-
Żaba
- Zwykły forumowicz
Najbardziej odpowiada mi pierwszy weekend maja (17-go komunia) Ksenonowi też ten termin chyba odpowiada?
Ilu dniowy miałby być ten wyjazd? 3 - 4 dni?
Zaleszczyki interesują mnie też ze względów rodzinnych
tam urodziła się moja babcia. Jako ciekawostkę powiem że babcia mówiła wierszyk Piłsudzkiemu, który był tam przy okazji dożynek.
Też przeglądam allegro i sporo pojawia się tam pocztówek.
Szkoda tylko że teraz nie jest to miejscowość letniskowa tak jak było przed wojną.
Most też już nie ten…
Fajnie by było po drodze zobaczyć Kamieniec Podolski
Ilu dniowy miałby być ten wyjazd? 3 - 4 dni?
Zaleszczyki interesują mnie też ze względów rodzinnych
Też przeglądam allegro i sporo pojawia się tam pocztówek.
Szkoda tylko że teraz nie jest to miejscowość letniskowa tak jak było przed wojną.
Most też już nie ten…
Fajnie by było po drodze zobaczyć Kamieniec Podolski