KULIG!!! A jak nie to chociaż ognisko w niedzielę!!!!
-
ArekEdyta
- Zwykły forumowicz
KULIG!!! A jak nie to chociaż ognisko w niedzielę!!!!
Hej wszystkim, a co powiecie na kulig z ognichem i kiełbaskami i może coś mocniejszego do tego!!! Jeśli kulig by nie wypalił to może pieczona kiełbaska w miłym gronie??? Załatwiam samochód i przyczepkę, no i potrzebne byłoby suche drzewo bo ja nie posiadam (mam ogrzewanie gazowe). Miejsce - okoliczne lasy tomaszowskie,do dogadania z resztą. Czekam na Wasze sugestiie może inne tego typu pomysły. Pozdro!
ArekEdyta
-
ArekEdyta
- Zwykły forumowicz
Świetny pomysł z tym Krasnobrodem, nie byłoby nudno, kto chciałby sie poruszać to pośmigałby na nartach, a kto byłby chętny na kiełbaske i rozmowy przy ognisku o motórach to tez nie byłoby problemu, ja jak pisałem mogę wziąć auto i przyczepkę na drzewo. A i jeszcze jedna opcja, kto posiada sanki - mile widziane ( przy sankach wytrzymałe sznurki) i sami sobie zrobimy kulig! Zapinamy samochodzik terenowy, linka holownicza, wszystko oczywiście w miarę rozsądku aby było bezpiecznie. To rzucajcie najbliższy termin, może ktos wychyli się z tym drzewem ( bo jak wspominałem ja nie posiadam), moge przyjechac po nie dzień wcześniej - chyba że każdy coś weźmie do palenia, bo tam będzie ciężko z opałem. Piszcie, kwestia jeszcze do obgadania.
ArekEdyta