Komputer w honda FV 750
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Komputer w honda FV 750
Czy ktoś zna serwis, który zajmuje się komputerami w moto?
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
Tak jak wcześniej informowałem posiadamy w swoim serwisie diagnoskop do motocykli , i wykonujemy diagnozowanie usterek w motocyklach sterowanych komputerem , jednak posiadany przez nas diagnoskop nie możliwości przeprowadzenia tuningu elektronicznego.
podaje dla orientacji koszt podłączenia diagnoskopu, ustalenie usterki , usunięcie błędów zapamiętanych to 40-50 zł.
z poważaniem
podaje dla orientacji koszt podłączenia diagnoskopu, ustalenie usterki , usunięcie błędów zapamiętanych to 40-50 zł.
z poważaniem
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Podaj adres Waszego serwisu. Problem mojej VF-ki polega na tym, że na wyświetlaczu pojawiają się naprzemian kolejne alarmy( 6-7) przez cały czas jazdy, wcześniej alarmy pojawiały się raz - po uruchomieniu, a potem wyświetlacz pokazywał aktualny bieg. Czy da się z tym coś zrobić???
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
-
jacek_akinom
- Zwykły forumowicz
adres słonecznikowa 8 , 22-400 Zamość, jednak na odległość i przez internet nie mogę nic powiedzieć dopóki nie podłączę się do sterownika motocykla
posiadany diagnoskop odczytuje usterki w j.polskim nie kody usterek i nie trzeba szukać po numerach kodów w książkach serwisowych , a następnie tłumaczyć
napis mi jeszcze dokładnie dokładnie model , rocznik , moc fabryczna , jak znasz typ sterownika , rodzaj zasilania, sprawdzę czy mam możliwość dokonać zdiagnozowania usterek
posiadany diagnoskop odczytuje usterki w j.polskim nie kody usterek i nie trzeba szukać po numerach kodów w książkach serwisowych , a następnie tłumaczyć
napis mi jeszcze dokładnie dokładnie model , rocznik , moc fabryczna , jak znasz typ sterownika , rodzaj zasilania, sprawdzę czy mam możliwość dokonać zdiagnozowania usterek