No i stało się :)

Pogadajmy jak motocyklista z motocyklistą...

No i stało się :)

Post autor: avatar4x4 »

Powoli kiełkuje w mojej głowie pomysł zakupu motóra:)

Doświadczenie znikome a w grę wchodzi jedna marka i jeden model...

Honada GL 1500 Gold Wing - świetny motor na początek do nauki wiem...ale to jest silniejsze ode mnie :)

W związku z zaistaniałą sytuacją prosze o jakieś opinie o modelu i o pomyśle :)) wiem wiem troche karkołomny...

Koledzy i koleżanki tak świątecznie doradzcie...
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

No cóż,jeśli już się uparłeś to nikt ci już nie będzie odradzał zakupu.
Mamy dwóch "świerzaków" :wink: goldwingowców i sam z chęcią poczytam ich opinie na temat takiego katamarana. :D
wojtek
Zwykły forumowicz

Post autor: wojtek »

Fido ma rację myślę, że to właśnie Zgrywóz i Cykuś powinni się w tym temacie wypowiedzieć.
jacek_akinom
Zwykły forumowicz

Post autor: jacek_akinom »

Witam włączam się do tematu w sezonach 2003-2005 jak nie było KMF i w Zamościu posiadaczy motocykli było tylu , że można ich było policzyć na palcach rąk i nóg , ja byłem szczęśliwym posiadaczem Hondy Goldwing GL 1800 i faktycznie według mnie jest to super motocykl do turystyki motocyklowej ale nie po bezdrożach , jazda nim to sama przyjemność i jest to Mercedes wśród motocykli . Motocykl nie nadaje się dla początkujących bez doświadczenia , ze względu na znaczną wagę samego motocykla 417 kg doświadczenie z ciężkimi motocyklami jest niezbędne, po za tym same superlatywy i wielki podziw dla tych którzy decydują się na taki krok .
Musicie też wziąć pod uwagę wielkie różnice między GL1200 i GL1500, a Gl 1800, każdy z nich ma w sobie swój urok
Jeżeli macie jakieś pytania to służę pomocą.

Post autor: avatar4x4 »

Dziś oglądałem jednego GL 1500..no zakochać się można..:)
Tu pytanie: na co szczególnie zwracać uwagę przy ocenie stanu technicznego tego modelu..

PS.
to że będę jeździł Goldasem to wiem..ciągle się bije z myślami czy teraz..:(

W razie czego widziałem sliczną Shadowke 750..
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Nie jestem początkującym motocyklistą i w trosce o Twoje bezpieczeństwo stanowczo odradzam zakup jakiegokolwiek ciężkiego motocykla na początek. Sam od niedawna jeżdżę VN 1500 Nomad (masa własna ponad 300 kg) i mam w pewnych sytuacjach spore problemy.
wally

Post autor: wally »

a ja kocham takie chwile kiedy wyskoczymy sobie wieksza paka w traske i chlopaki armaturami zatrzymuja sie na kazdej stacji benzynowej, a my z Jarem stajemy z boczku i czekamy az naleja bo u nas jescze pelno ;)
Awatar użytkownika
Bohun
Zwykły forumowicz
Motocykl: 1

Post autor: Bohun »

wally pisze:a ja kocham takie chwile kiedy wyskoczymy sobie wieksza paka w traske i chlopaki armaturami zatrzymuja sie na kazdej stacji benzynowej, a my z Jarem stajemy z boczku i czekamy az naleja bo u nas jescze pelno ;)
8) i ja niemam z tym problemu :D
Kto prędko daje, ten dwa razy daje
http://www.yamahaxt.pl/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”