Zwierzyniec-Biłgoraj 25-04-2009

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Dziękuję Wam wszystkim za miło i bezpiecznie zrealizowany plan na sobotę. Myślę, że zwłaszcza asysta weselna nam się udała i to nie tylko ze względu na zawartość kufrów Zgrywusa :wink:
sasza
Zwykły forumowicz
Motocykl: Kawasaki ZX-6R Ninja 07'
Kontakt:

Post autor: sasza »

Ja również dziękuję wszystkim, że w tak licznym gronie reprezentowaliśmy nasze Bractwo i nasz region - naliczyłem w czasie kręcenia krótkiego filmu po drodze do Zwierzyńca 45 motocykli. Za jakiś czas wrzucę fotki, jest ich sporo. Do następnego razu :wink:
nie ma rzeczy niemożliwych - są łatwe, trudne i bardzo trudne

[img]http://www.mojekawasaki.pl/images/mojakawa/zx6r.gif[/img]
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

Zawsze miło się z Wami jeździ :D ,szkoda że na asyste weselną zabrakło mi czasu. :?
wally

Post autor: wally »

Bylo fajnie, ale przejazd z Zamoscia byl niezbyt ciekawy. Duzo nowych ludzi niezna niestety naszych zasad jazdy w grupie. Wyprzedzanie, zmiany miejsc z kolumnie i pi... innych manian w grupie 50 bajkow to oznaka glupoty i mienia w dupie bezpieczenstwa kolegow z ktorymi sie przed chwila przybilo piątke na parkingu. Jazda obok siebie i plotkowanie dwoch kolegow przedemna przez cala trase cokolwiek mnie wkur.... Czlowiek ktory dolaczyl na bmw z dzieckiem i wyprzedzal kolumne powinien skonsulatowac sie z lekarzem lub farmaceuta albo kupic pistolet na wode i strzelic sobie w pusty łeb.

Jak to powiedzial Dziki, jesli jestes wroblem nie udawaj orla bo znajdzisz sie w gownie i nie pocwierkasz...
Awatar użytkownika
Bohun
Zwykły forumowicz
Motocykl: 1

Post autor: Bohun »

Dzięki za jazdę, miło było poznać kolejne osoby z forum :D

360km kto da więcej 8)

A i jeszcze wczoraj jak wracałem około godz 20:30 zatrzymała mnie Straż Graniczna i w trakcie rozmowy zarzucili mi żebym szanował młode nerki (warzywa itp) :evil:
Ostatnio zmieniony niedziela, 26 kwietnia 2009, 09:47 przez Bohun, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto prędko daje, ten dwa razy daje
http://www.yamahaxt.pl/
Awatar użytkownika
SpeedJamal
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTX 1800C

Post autor: SpeedJamal »

ja dam mniej :x 170 km :roll:
Kiedy siedzę na maszynie , totalny czuje luz...
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Ja niestety chłopaki zabrałem sie bez pozegnania, ale ciezko było was znaleźć w tym tłumie, pozatym łeb mi wczoraj normalnie rozrywało i nie pozwoliło mi pozostać dłużej...
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

No ja niestety nie byłem :( powód jeden ... Służba ... Ale ktoś musiał was pilnować :D
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”