Nowy Sezon znowu zbiera swoje kolejne ofiary (2008r.)
-
rabi
- SpeedJamal
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTX 1800C
Dzis w w godzinach poludniowych w mojej miejscowosci,grupa pijanych malolatow,kierujacych samochodem. Otworzyla drzwi,wyprzedzajacemu ich motocykliscie. Kolega z dziura w nodze,zostal zabrany do szpitala...mam nadzieje ze tylko na tym sie skonczylo
Oczywiscie nie zatrzymali sie ,zostali ujeci po kilku godznach. Wedlug swiadkow zrobili to z premedytacją....
Dodam ze w tej samej miescowosci..
Nie tak dawno,bo w sobote wielkanocna,moji rodzice,a w raz z nimi 2-letni siostrzeniec jadac do sklepu,ulegli wypadkowi....rowniez z pijanym kierowca.Wyszli ze szpitala po 8 dniach
Kierowca i pasazer uciekli z miejsca wypadku(na nogach)..nie udzielajac zadnej pomocy...
Cos trzeba zrobic z takimi idiotami......
Dodam ze w tej samej miescowosci..
Nie tak dawno,bo w sobote wielkanocna,moji rodzice,a w raz z nimi 2-letni siostrzeniec jadac do sklepu,ulegli wypadkowi....rowniez z pijanym kierowca.Wyszli ze szpitala po 8 dniach
Cos trzeba zrobic z takimi idiotami......
- Wiesiek222
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: XV 750 Virago
-
wally
Jade sobie dzisiaj na skrzyzowaniu w TL kolo "Swidnika" skrecam w prawo na ZMC. Przedemna stoi jakis vw, tuz przy prawym krawezniku kilka metrow od bialej linii stop. Z tylu naklejka motocykla oraz logo scigacz.pl wystarczylo zeby podjechal metr do przodu, wtedy majac zielona strzalke niestalbym dodatkowych kilku minut. Widzial mnie napewno w lusterku - MOTOCYKLE SA WSZEDZIE - PATRZ W LUSTERKA - szkoda ze nie mial jeszcze takiej naklejki