3-go maja z Czarnobylem wybieramy się nad Solinę (1dzien) no i Bondi też jedzie ale puszką wiec jak jest ktoś chętny to zapraszam.wyjazd około 9.00 z Łaszczowa
Generalnie jest tak - jakiś większy wyjazd się chyba nie szykuje duża liczba ludzisków powyjeżdżała na Majówki (łącznie ze Zgrywusem)
Ja lokalnie zapraszam - jak ktoś chce oczywiście zrobić wjazd na Stadion w Tomaszowie (było nie było zaproszeni jesteśmy) potem możemy se gdzieś skoczyć może standardowo na Susiec do Roztoczanki - sam nie wiem - zbiórka tam gdzie zawsze. O której jeszcze dam znać.
Heheh trochę samolubnie to robię bo moje córy razem z zespołem Roztocze będą tam śpiewały i tańczyły. Wiem że Wielki się wybiera i może jeszcze ktoś z Zamościa (miał namawiać).
ja, santos, i kilka osób z przemyśla jedziemy nad solinę, jak ktoś ma chęci to zapraszam o 10:00 pod klubem twierdza w przemyślu, a jak ktoś zgubi drogę to dzwonić, mój tel. 604 892 583
Ok ja zapraszam na 15:30 pod chatą zgrywusa czyli pkt nominalny zbiórki o k 16:00 wjazd na stadion a potem pogadamy co i jak i gdzie jeszcze jedziemy. Grupa Zamojska kontaktowac się z Wielkim lub każdy dojeżdza sam.
ja Czarnobyl,Człap,Staszek,Krzysiek i dziewczyny puszką ruszmy jak juz pisałem o 9:00 z Łaszczowa w Tomaszowie zatrzymamy sie na chwile pod domem chandlowym około 9:30 kto chce niech dołancza.
Powiem szczerze, że nie mam pomysły na to gdzie byśmy pojechali. Jakby co to ja jestem o 11:00 pod parkiem, chyba że wcześniej to dajcie znać 509776341.