Niestety, nie udało mi się dzisiaj pojechać z Wami do Jarosławca. Proponuję jednak, wracając do tematu dzieci, podjechać jutro na ulicę infułacką do Rodzinnego Domu Dziecka. Obiecaliśmy im, że przyjedziemy. Jeśli będą chętni, to myślę, że moglibyśmy zrobić dzieciakom małą niespodziankę i zajechać ok godziny16.30 - 17.00. Gdyby ktoś był zainteresowany ale miał pytania to zapraszam na priv lub kontakt telefoniczny. Do zobaczenia jutro
Dla Waszej wiadomości: jest to tzw. Rodzinny Dom Dziecka w którym przebywa obecnie o ile pamiętam 5 dzieci. Duża liczba maszyn nie jest potrzebna - wystarczy kilka. Z okolic Lubaczowa kawał drogi więc może na Was liczyć będziemy w czasie wyjazdu do dzieci do Jarosławia, zwłaszcza, że pogoda się psuje. Ale oczywiście zapraszamy wszystkich do wspólnego wyjazdu.
W przypadku wystąpienia opadów przełożymy wyjazd na inny dzień.
po konsultacji z najwyższym (Wielkim),-) postanowiliśmy przełożyć wyjazd na Infułacką. Pogoda jest niestabilna, zanosi się na dalsze opady. Nie rezygnujemy, tylko odkładamy. Czekajcie na hasło. Będzie na 100%, jutro a może pojutrze. I dzięki za chęci.
Ksenon widziałem że pojechał, będzie z lekka wkurzony.
Ps. Ojczulku dyr. jak coś to proszę o kontakt najlepiej jakbyś przyjechał mam kwity dla ciebie chyba że jak ktoś z Zamościa to podam. Trzeba to załatwić jeszcze w tym nowym miesiącu.
No przykro mi, że nie wypaliło ale sami widzicie jaka ta kobieta pogoda jest. Jednak co się odwlecze to nie uciecze. Jak tylko pogoda się ustabilizuje, to jedziemy do dzieciaków.
Gdyby ktoś do Tomaszowa się wybierał, to trzeba od Doktorka kwity zabrać i dać na Infułacką albo do mnie. Wyjaśnię gdyby co z tego wyszło. Z góry dziękuję.
Następny planowany wyjazd na Infułacką to najbliższy czwartek - 18 czerwca, godzina 17. Mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisze i uda nam się zrealizować plany dotyczące Dnia Dziecka (spóźnionego Dnia Dziecka). Ostateczna decyzja zostanie podjęta i podana na forum w środę po południu. Zapraszam wszystkich chętnych do zabawy z dziećmi.