bliziutko jest spotkałem w Zamościu organizatora z rozmowy wynika ze powinno być fajnie wszelkie socjalne sprawy zabezpiecza ośrodek wypoczynkowy a jezioro Świteż to tak jak nasze białe we Włodawie
LeszekR pisze:bliziutko jest spotkałem w Zamościu organizatora z rozmowy wynika ze powinno być fajnie wszelkie socjalne sprawy zabezpiecza ośrodek wypoczynkowy a jezioro Świteż to tak jak nasze białe we Włodawie
Niedaleko to może jest i takie białe jak nasze ale wielkość znacznie inna. Popatrzcie na zdjęciach satelitarnych, robi wrażenie.
Panowie,, raczej bez paszportu nie uda się tam przeprawic ....
To jezioro jest po stronie Ukrainy czy Włodawy,,, bo widze ogromne ale juz Ukraina, a jest jeszcze male jakies po stronie Białorusi...
z programu wynika ze należy wyjechać w piątek bo imprezka zaczyna się w piątek o 20 i trwa całą nockę sobota pełna wrażeń a w niedziele tylko pozostaje powrót
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 1&t=h&z=11
jezioro jest po stronie ukraińskiej oczywiście proponuje wyjazd w sobotę około 9:00 z zmc a powrót w niedziele (może być przez lwów jak proponował Zagłoba) kto jest chętny wypisywać sobie zieloną kartę i w drogę (około 160km w jedną stronę)
jestem za wyjazdem w piątek kolo 15 hotel 50 hrywien od osoby 2 osobowe pokoje wjazd 160 hrywien w tym blacha koszulka jakaś kiełbaska i coś tam jeszcze czyli w przeliczeniu około chyba 70 zł