Nowy Sezon znowu zbiera swoje kolejne ofiary (2008r.)
-
wally
-
Bączek
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: WSK, Simson shwalbe
Podobnie miałem przedwczoraj, jechałem przez Łukawice k. Narola a tu Audi 80 z lat 80tych LBL tablice i z tyłu naklejka MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE czerwonego koloru i jechał tak sobie środkiem drogi bez możliwości wyprzedzenia.wally pisze:Jade sobie dzisiaj na skrzyzowaniu w TL kolo "Swidnika" skrecam w prawo na ZMC. Przedemna stoi jakis vw, tuz przy prawym krawezniku kilka metrow od bialej linii stop. Z tylu naklejka motocykla oraz logo scigacz.pl wystarczylo zeby podjechal metr do przodu, wtedy majac zielona strzalke niestalbym dodatkowych kilku minut. Widzial mnie napewno w lusterku - MOTOCYKLE SA WSZEDZIE - PATRZ W LUSTERKA - szkoda ze nie mial jeszcze takiej naklejki![]()
![]()
Starsze małżeństwo, nie wiem czy on ma motor czy co.
Bąk i jego Bączywóz
-
Szalik
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
No właśnie ale mino wszystko nakleiłem naklejkę na samochód żony (uczulam non stop ale kto wie) generalnie naklejka ma działać na samochody jadące z tyłu. To tak jakby ktoś nakleił reklamę hihih. Bączek sam wiesz jak to jest - sąsiadowi pożyczasz samochód z naklejką i co różnie to bywa?!!! Generalnie samochód z naklejką motocykle są wszędzie zawsze to będzie puszką na którą trzeba uważać. Joby bym rzucał jakby samochód był z naklejką KBM (tej nie przykleiłem żonce)Piter pisze:Dlatego ja nie mam zamiaru naklejać takiej naklejki. Wystarczy że raz się zagapię a potem ludziska mnie zjeżdżą na odpowiednich forach