Infułacka /18 czerwca

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Awatar użytkownika
LUKASZ
Zwykły forumowicz
Motocykl: DKW RT200H, BMW GS, KTM 790,Yamaha, Hondax2

Post autor: LUKASZ »

ja juz raz czekałem pod parkiem na Was-teraz też tak będzie??
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Wyjaśniam co nastepuje: w planie wyjazdu na Infułacką jest przejazd z dziećmi na Rynek Wielki (zabrać kaski), drobny poczęstunek i powrót a więc w przypadku złej pogody taki wyjazd nie może się odbyć. Ja wiem, że "twardzielom" deszcz nie przeszkadza ale nie możemy dopuścić do tego by dzieciom zaszkodził.
Awatar użytkownika
ojciec dyrektor
Zwykły forumowicz

Post autor: ojciec dyrektor »

ponawiam temat wyjazdu do dzieciaków na infułacką. Mam nadzieję, że znajdzie się kilku chętnych.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz

No to może jutro zbiórka 17.30 pod parkiem i do dzieciaków na Infułacką :idea: Co Wy na to Ojcze Dyrektorze :?:
Awatar użytkownika
ojciec dyrektor
Zwykły forumowicz

mała zmiana w planach. Wszystko będzie ale odrobine później. Powód jest taki, że dzieciaki jeszcze mają jakieś zajęcia popołudniowe i będą "do naszej dyspozycji" ok godz. 19.
Tak więc, jeśli nikomu to nie przeszkadza zapraszam pod park na godz. 18.30. Tam zrobimy zbiórkę organizacyjną i pojedziemy na Infułacką. Z Infułackiej razem z dzieciakami pojedziemy do "Sobiepana" (znam właścicielkę - super kobitka ;-))
. Gdyby ktoś chciał się skontaktować ze mną to podaję jeszcze raz numer: 793121165
Do zobaczenia pod parkiem
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

Awatar użytkownika
ojciec dyrektor
Zwykły forumowicz

No i udało się. Wielkie dzięki wszystkim, którzy przyjechali. Było nas wprawdzie niewielu ale wystarczyło żeby dzieciakom zrobić frajdę. Na prawdę były zadowolone. Szczególnie gorąco dziękuję : http://www.kresowe.bractwo.motocyklowe. ... &Itemid=34 bo było nam tam super i dzieciaki będą to wydarzenie długo wspominać.
Wielki Brat
Zwykły forumowicz

Do podziękowań złożonych przez Ojca Dyrektora muszę dodać jeszcze szczególne podziękowania dla naszych niezawodnych kolegów z Łaszczowa, bo gdyby nie oni to wstyd byłby wielki.
Z grupy zamojskiej KBM/KFM na miejsce zbiórki przybyły 3 (słownie: trzy maszyny :!: ).
Przyłączam się też do szczególnie serdecznych podziękowań dla Violi, która przerwała swoje zajęcia i podjęła w swoim lokalu dzieciaki z iście staropolską gościnnością - a apetyt dzieci miały naprawdę wielki :wink:
GSF

Post autor: GSF »

Byłam zaszczycona Waszą obecnoscia w moim lokalu. Dziekuje rowniez, za mile spedzony czas z Wami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”