Wyjazd do Lwowa
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Jedźcie Panie i Panowie w tym tygodniu bo tydzień następny tzn. 25 i 26 lipca mamy bardzo zajęte (Ulhówek, asysta weselna u Łukasza Szymali, jeżeli zechcecie to mamy też zaproszenie na imprezę do Łabuń). Ja osobiście wolałbym, ze względu na uroczystości rodzinne, wyjazd do Lwowa w sobotę 18 lipca, ale zdaję sobie sprawę, że część z Was w soboty pracuje.
-
wally
http://www.kresowe.forum.motocyklowe.or ... php?t=2407 tutaj jest fajna trasa Zaby z zeszlego sezonu nie zrealizowana niestety.
- Jesli ktos moze wypelnic karte migracyjna wczesniej niech to zrobi
- Zielona karta
- schowac cb radia
z doswiadczen z zeszlego roku:
predkosc kolumny 90 kmh to max, za wyglupy i lamanie dyscypliny kolumny natychmiastowe zatrzymanie, pi... i powrot do RP
na Lyczakowie wprowadzono bilety wstepu ..... ich mać
- Jesli ktos moze wypelnic karte migracyjna wczesniej niech to zrobi
- Zielona karta
- schowac cb radia
z doswiadczen z zeszlego roku:
predkosc kolumny 90 kmh to max, za wyglupy i lamanie dyscypliny kolumny natychmiastowe zatrzymanie, pi... i powrot do RP
na Lyczakowie wprowadzono bilety wstepu ..... ich mać
-
LeszekR
- Zwykły forumowicz
Proponuje wyjazd turystyczny tylko do Lwowa.Jest tak dużo miejsc do zwiedzania na jeden dzień wystarczy.
Rozmawiałem z osobami które często przekraczają granice Ukrainy. Powinniśmy wyjechać najpóźniej o godz.7 z pod Biedronki -dawnego plusa- Tomaszów.
Zamość wyjazd o 6,30 z pod parku/ani minuty później/
Rozmawiałem z osobami które często przekraczają granice Ukrainy. Powinniśmy wyjechać najpóźniej o godz.7 z pod Biedronki -dawnego plusa- Tomaszów.
Zamość wyjazd o 6,30 z pod parku/ani minuty później/