Biesy'2009
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Panowie, byłem w ten week nad Soliną z rodzinka, na polu namiotowym JAWOR, mysle ze to najlepsza opcja,
+ praktycznie w samym centrum, bliko zapory
+ceny /dobę :osoba 12zł
motocykl 4zł , samohód 5 zł
namiot 4 zł
+prąd jest przy słupkach na całym polu namiotowym
jedyny minus to sanitaria, takie sobie ale nienajgorzej, ciepla woda jest o 8:00, 14:00, 19:00.)
Mimo, że byłem w ten week, chętnie bym się wybrał z ekipą, ale zobaczę czy wykuruję sie bo poki co siedze na zwolnieniu ...
+ praktycznie w samym centrum, bliko zapory
+ceny /dobę :osoba 12zł
motocykl 4zł , samohód 5 zł
namiot 4 zł
+prąd jest przy słupkach na całym polu namiotowym
jedyny minus to sanitaria, takie sobie ale nienajgorzej, ciepla woda jest o 8:00, 14:00, 19:00.)
Mimo, że byłem w ten week, chętnie bym się wybrał z ekipą, ale zobaczę czy wykuruję sie bo poki co siedze na zwolnieniu ...
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Już prostuję: ponieważ są osoby zaintetresowane wyjazdem w piątek, więc proponuję zbiórkę o 13 pod biedronką w TL.
Trasa mogłaby wyglądać tak: TL- Jarosław- Przemyśl- Ustrzyki Dln.- Lutowiska - Ustrzyki Grn. Tam poszukamy kwatery agrotur. Na sobotę planuję zdobycie Tarnicy od Ustrzyk Grn. przez Szeroki Wierch, a powrót przez Bukowe Berdo do Mucznego(tam w "Wilczej Jamie" podają wspaniałego pstrąga). Trasa jest dość długa, więc trzeba wyjść nie póżniej niż o 9-10.00, i tu pytanie: czy zdążą ci, którzy wyjadą w sobotę??
Ponadto kilka osób deklaruje wyjazd w sobotę, więc muszą sami zaproponować termin wyjazdu i trasę. Oczywiście, gdy dojedziemy, poinformuję telefonicznie gdzie się zatrzymamy.
mój tel: 603 082 665
Trasa mogłaby wyglądać tak: TL- Jarosław- Przemyśl- Ustrzyki Dln.- Lutowiska - Ustrzyki Grn. Tam poszukamy kwatery agrotur. Na sobotę planuję zdobycie Tarnicy od Ustrzyk Grn. przez Szeroki Wierch, a powrót przez Bukowe Berdo do Mucznego(tam w "Wilczej Jamie" podają wspaniałego pstrąga). Trasa jest dość długa, więc trzeba wyjść nie póżniej niż o 9-10.00, i tu pytanie: czy zdążą ci, którzy wyjadą w sobotę??
Ponadto kilka osób deklaruje wyjazd w sobotę, więc muszą sami zaproponować termin wyjazdu i trasę. Oczywiście, gdy dojedziemy, poinformuję telefonicznie gdzie się zatrzymamy.
mój tel: 603 082 665
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Zapomniałem dodać: rzeczy praktyczne - buty trekingowe zastępują nasze ulubione motocyklowe nawet na moto(mimo obciachu) - inaczej trudno je zabrać do sakw. Kombinezony przeciwdeszczowe zabieramy z moto w góry. Grill w każdym gospodarstwie agrotur się znajdzie. Proszę zabrać ze sobą małe plecaki( oprócz pasażerów), żeby można było zapakować w góry napoje i kanapki. OBOWIĄZKOWO ZABIERAMY DOBRY HUMOR!!!!!!
A'propos: czy gra ktoś na gitarze?????
Prawdopodobnie pojedzie też puszka, więc można zabrać gitarę
A'propos: czy gra ktoś na gitarze?????
Prawdopodobnie pojedzie też puszka, więc można zabrać gitarę
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....