Dzięki Wszystkim za taaaaaaki klimat!!!
Biesy'2009
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
No i była wyprawa udana...., nie, to za mało powiedziane: była zajefajna!!!!!
Jechać i chodzić w takiej pace to czysta przyjemność!! DZIĘKI !!!!!!!!
Ostatnio zmieniony niedziela, 9 sierpnia 2009, 20:30 przez Zagłoba, łącznie zmieniany 1 raz.
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
-
DOK
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Suzuki Intruder VS 700
No wykąpany dzieciarnia już w łóżku teraz czas na mały komentarz po wyjeździe.
Było zajjjjjjjjjjeeeeeb............... Zagłoba - moje dzieci bardziej z tego wyjazdu wspominają Ciebie niż co innego (a pan Marek nauczył nas puszczać kaczki na wodzie)
Wszystko ok spalanie motocykla w normie - czoło się zagoii a nogi??, jutro leże bykiem chyba do południa. Fotki zaraz zapodaje - Piter dodał mi swoich ze 250 + moich 916 więc będzie co oglądać. Aaa i ten pstrąg to jeszcze mi pachnie mniam!!!
Było zajjjjjjjjjjeeeeeb............... Zagłoba - moje dzieci bardziej z tego wyjazdu wspominają Ciebie niż co innego (a pan Marek nauczył nas puszczać kaczki na wodzie)
Wszystko ok spalanie motocykla w normie - czoło się zagoii a nogi??, jutro leże bykiem chyba do południa. Fotki zaraz zapodaje - Piter dodał mi swoich ze 250 + moich 916 więc będzie co oglądać. Aaa i ten pstrąg to jeszcze mi pachnie mniam!!!
-
Coto
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: HONDA CBR 1100 XX
I ja wielkie dzięki dla wszystkich za wspaniałą wyprawę.
Jedna z lepszych wypraw, piechotką też warto pochodzić, widoki zostaną w pamięci do kresu naszych dni.
Musimy pomyśleć o jesiennej wyprawie, wtedy biesy są naj....... piękniejsze.
PS.DOK musisz potrenować ,choćby trasa do Cykusia na piechotkę
,a wtedy "dziewczynki" Cię nie zawstydzą. 
Jedna z lepszych wypraw, piechotką też warto pochodzić, widoki zostaną w pamięci do kresu naszych dni.
Musimy pomyśleć o jesiennej wyprawie, wtedy biesy są naj....... piękniejsze.
PS.DOK musisz potrenować ,choćby trasa do Cykusia na piechotkę
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765
"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
-
bogusia@
Ja również dziękuje wszystkim za wyprawę której się nie zapomina!!.Bieszczady są przepiękne!! a nasze pociechy pomimo tak długiej wędrówki po górach spisały się dzielnie:) I tu szczególne podziękowania dla Zagłoby, to głównie On regenerował im siły
Z takim przewodnikiem i w takim towarzystwie można jechać i iść na koniec świata!
Raz jeszcze dziękuje wszystkim za miłą atmosferę i klimat..
Raz jeszcze dziękuje wszystkim za miłą atmosferę i klimat..
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
Ehh siedzę już w robocię, a jeszcze myślami w Biesach
Dzięki Wszystkim za wyprawe, której nie da się opisać słowami, tam trzeba było po prostu Być. Żadne fotki, nie oddadza tego uroku i klimatu jaki panował. Szczególnie dzieki Zagłobie - świetny przewodnik, wiedzieliśmy co zwiedzamy i podziwiamy.
Weekend minął, ale wspomnienia zostaną ....
Dzięki Wszystkim za wyprawe, której nie da się opisać słowami, tam trzeba było po prostu Być. Żadne fotki, nie oddadza tego uroku i klimatu jaki panował. Szczególnie dzieki Zagłobie - świetny przewodnik, wiedzieliśmy co zwiedzamy i podziwiamy.
Weekend minął, ale wspomnienia zostaną ....
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Ponieważ zdrówko się troszkę poprawiło a zazdrościłem Wam tej wycieczki dzisiaj zrobiłem sobie krótką
wycieczkę na Podkarpacie, śladami mojej młodości, na trasie: Zamość-Tomaszów Lub.-Rzeszów-Strzyżów-Krosno-Sanok-Bircza-Przemyśl-Jarosław-Zamość.
Pogoda wyśmienita, widoki wspaniałe, jazda po serpentynach dostarcza ciekawych wrażeń, jedzonko po drodze tanie było i dobre ... słowem nic dodać nic ująć, tylko jak najszybciej jechać jeszcze raz
.
Pogoda wyśmienita, widoki wspaniałe, jazda po serpentynach dostarcza ciekawych wrażeń, jedzonko po drodze tanie było i dobre ... słowem nic dodać nic ująć, tylko jak najszybciej jechać jeszcze raz