Mam prośbę do Wiaterka, żeby zechciał nam pokazać miasto, bo nikt z nas go nie zna
A może Przemyśl ????
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
A może Przemyśl ????
Wracając dzisiaj z Biesów wstąpiliśmy do Przemyśla no i zauroczyło nas...., więc padł pomysł wyprawy. Może w którąś niedzielę Września??
Mam prośbę do Wiaterka, żeby zechciał nam pokazać miasto, bo nikt z nas go nie zna
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Skoro pomysł na niedzielę już w zasadzie jest, a dni są teraz już zdecydowanie krótsze, proponuję następujący harmonogram dnia:
- 8.00 - zbiórka grup ZMC, HRU i ŁSC w swoich stałych miejscach i dojazd do Tomaszowa Lub. na godz. 9.00
- 9.30 - wyjazd wszystkich grup w trasę.
Trasa: Tomaszów Lub.-Lubaczów-Jarosław (postój i zwiedzanie)-Radymno-Przemyśl (zwiedzanie miasta)-Żurawica-Pruchnik-Kańczuga-Łańcut-Leżajsk-Tarnogród-Cieszanów-Tomaszów Lub.
Długość trasy około: 280 km
Czas łączny przejazdów około: 5 godz.
Czas zwiedzania około 4 godz.
I jeszcze tylko jedna sugestia. Ponieważ wielu z nas jednak w Przemyślu często bywało proszę tych z Was, którzy mają inne pomysły o ich opracowanie i przedstawienie na miejscu zbiórki w TL.
- 8.00 - zbiórka grup ZMC, HRU i ŁSC w swoich stałych miejscach i dojazd do Tomaszowa Lub. na godz. 9.00
- 9.30 - wyjazd wszystkich grup w trasę.
Trasa: Tomaszów Lub.-Lubaczów-Jarosław (postój i zwiedzanie)-Radymno-Przemyśl (zwiedzanie miasta)-Żurawica-Pruchnik-Kańczuga-Łańcut-Leżajsk-Tarnogród-Cieszanów-Tomaszów Lub.
Długość trasy około: 280 km
Czas łączny przejazdów około: 5 godz.
Czas zwiedzania około 4 godz.
I jeszcze tylko jedna sugestia. Ponieważ wielu z nas jednak w Przemyślu często bywało proszę tych z Was, którzy mają inne pomysły o ich opracowanie i przedstawienie na miejscu zbiórki w TL.
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
Nie wiem, jak jutro będzie, ale dziś już się u mnie wypogodziło. Napiszcie, o której spodziewany "przylot" do Przemyśla...
Prognoza pogody na jutro dla naszej części karaju jest dosyć pomyślna. Choć niezbyt ciepło, to pogodnie. Trzeba się ciepło ubrać
Prognoza pogody na jutro dla naszej części karaju jest dosyć pomyślna. Choć niezbyt ciepło, to pogodnie. Trzeba się ciepło ubrać
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.