Biesy'2009

...czyli to, co lubimy najbardziej.
Awatar użytkownika
Zagłoba
Zwykły forumowicz
Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.

Post autor: Zagłoba »

No i była wyprawa udana...., nie, to za mało powiedziane: była zajefajna!!!!! :P

Dzięki Wszystkim za taaaaaaki klimat!!! :lol: Jechać i chodzić w takiej pace to czysta przyjemność!! DZIĘKI !!!!!!!!
Ostatnio zmieniony niedziela, 9 sierpnia 2009, 20:30 przez Zagłoba, łącznie zmieniany 1 raz.
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
LeszekR
Zwykły forumowicz

Post autor: LeszekR »

:D ....Zagłoba...Nic dodać, nic ująć!!!!!!!! Dziękujemy.... :D :lol:
DOK
Zwykły forumowicz
Motocykl: Suzuki Intruder VS 700

Post autor: DOK »

No wykąpany dzieciarnia już w łóżku teraz czas na mały komentarz po wyjeździe.

Było zajjjjjjjjjjeeeeeb............... Zagłoba - moje dzieci bardziej z tego wyjazdu wspominają Ciebie niż co innego (a pan Marek nauczył nas puszczać kaczki na wodzie)

Wszystko ok spalanie motocykla w normie - czoło się zagoii a nogi??, jutro leże bykiem chyba do południa. Fotki zaraz zapodaje - Piter dodał mi swoich ze 250 + moich 916 więc będzie co oglądać. Aaa i ten pstrąg to jeszcze mi pachnie mniam!!!
Coto
Zwykły forumowicz
Motocykl: HONDA CBR 1100 XX

Post autor: Coto »

I ja wielkie dzięki dla wszystkich za wspaniałą wyprawę.
Jedna z lepszych wypraw, piechotką też warto pochodzić, widoki zostaną w pamięci do kresu naszych dni.
Musimy pomyśleć o jesiennej wyprawie, wtedy biesy są naj....... piękniejsze.
PS.DOK musisz potrenować ,choćby trasa do Cykusia na piechotkę :D ,a wtedy "dziewczynki" Cię nie zawstydzą. :wink:
Nr tel. 602 782 296 GG 20651765

"Nie lękaj się tego, że życie ma swój kres, lękaj się raczej tego, że nigdy nie zaczniesz żyć "
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

Żałuje że nie dałem rady dojechać rano i pójść z wami. :?
Za to zrobiłem sobie dużą pętlę i trochę pozwiedzałem okolice.
Dzięki za nocleg Krzychu.
Poranek to masakra dla mnie ale dałem radę. :wink:
Do domu dotarłem z licznikiem 640 km. :D
bogusia@

Post autor: bogusia@ »

Ja również dziękuje wszystkim za wyprawę której się nie zapomina!!.Bieszczady są przepiękne!! a nasze pociechy pomimo tak długiej wędrówki po górach spisały się dzielnie:) I tu szczególne podziękowania dla Zagłoby, to głównie On regenerował im siły :) Z takim przewodnikiem i w takim towarzystwie można jechać i iść na koniec świata!
Raz jeszcze dziękuje wszystkim za miłą atmosferę i klimat..
Awatar użytkownika
sebus00
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm

Post autor: sebus00 »

Ehh siedzę już w robocię, a jeszcze myślami w Biesach :)
Dzięki Wszystkim za wyprawe, której nie da się opisać słowami, tam trzeba było po prostu Być. Żadne fotki, nie oddadza tego uroku i klimatu jaki panował. Szczególnie dzieki Zagłobie - świetny przewodnik, wiedzieliśmy co zwiedzamy i podziwiamy.
Weekend minął, ale wspomnienia zostaną ....
kapsel
Zwykły forumowicz
Motocykl: Honda Goldwing

Post autor: kapsel »

My również dziękujemy za wspólny wyjazd, było suppppppppeeeeeeeerrrrr, zajefajnie szkoda tylko że musieliśmy Was wcześniej opuścić no ale cóż praca. Te widoki i smak pstrąga nie zapomniane a noc ...... bezcenna :D Dzięki wszystkim za bardzo udana wyprawę.
Piter
Zwykły forumowicz
Motocykl: Yamaha TDM 850
Kontakt:

Post autor: Piter »

Ja właśnie niosę zdjęcia do fotografa, muszę mieć to na papierze :D Było super dzięki. Z wami to nawet na koniec świata pojadę
Wielki Brat
Zwykły forumowicz
Motocykl: FJR 1300

Post autor: Wielki Brat »

Ponieważ zdrówko się troszkę poprawiło a zazdrościłem Wam tej wycieczki dzisiaj zrobiłem sobie krótką 8) wycieczkę na Podkarpacie, śladami mojej młodości, na trasie: Zamość-Tomaszów Lub.-Rzeszów-Strzyżów-Krosno-Sanok-Bircza-Przemyśl-Jarosław-Zamość.
Pogoda wyśmienita, widoki wspaniałe, jazda po serpentynach dostarcza ciekawych wrażeń, jedzonko po drodze tanie było i dobre ... słowem nic dodać nic ująć, tylko jak najszybciej jechać jeszcze raz :D .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zloty, imprezy, wycieczki, spotkania”