Kupno Suzuki Burgman 400

Nasze maszyny. Tyle z nich radości i tyle problemów...
Bondi

Kupno Suzuki Burgman 400

Post autor: Bondi »

Hej wszystkim mój najstarszy brejdak juz dlugi czas zamierza sie z kupnemn Burgmana, znalazł taka oto oferte

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1456835

Juz wynegocjował cene na 5500zł, dziś mamy jechać, więc pytanko na co zwracać uwagę przy kunie tego motorku??
Może ktoś miał lub ma??
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Post autor: Wiatr w Polu »

Już pewnie pojechaliście... ale najważniejsze jest, czy pojazd nie zostawia dwóch śladów, czyli, czy widelec, rama lub wahacz nie są krzywe. Czy opona (przednia) nie ząbkuje, czy w czasie jazdy można puscić kierownicę i czy nia nie "trzepie", czy nie ma podejrzanych spawów na ramie, bądź "żyłek" rdzy na ramie - tam jest z reguły skrzywienie. No i na koniec - albo na początek - ogranicznik skrętu, czy nie jest zmasakrowany...
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Bondi

Już wróciliśmy może zapodam zdjęcia z kupna jak nie zapomne bo śliczny skutero-motorek, dzieki Wietrze za odpowiedz chodź chodziło mi bardziej, rzeczy na które nalezy patrzeć w tym modelu, bo te powyżej juz wiedziałem, ale to nic :) chlopak od którego kupiliśmy pracuje w cukierni i kupił go żeby sobie do pracki dojeżdzać, bo ma 2 km a i czasem gdzieś wyskoczyć, ale jednak znudził mu się szybko bo wcześniej jeździł crossami i chce do tego wrócic, o dziwo pracując w cukierni i mając 28 lat ma chate 3 samochodziki w tym nowa toyotkę camry i Honde, jesem w szoku tamtejszych zarobków :shock: ale nie o tym tu mowa.
Motorek z 2001r wersja limitowana po lifcie na 2002r. w cenie 5500zł z wymienionymi oponkami (stare do wglądu) pasem napędowym olejami i gratis nowymi motula, oraz filtrem powietrza do zalożenia spodniami retbike, rekawicami i kaskiem oraz blokadą przed kradziezą a także zarejestrowany i opłacony to chyba dobra oferta?? :D
Awatar użytkownika
Fido
Zwykły forumowicz
Motocykl: Ten ze zdjęcia
Kontakt:

Post autor: Fido »

No Full Wypas. :D
Bondi

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiatr w Polu
Zwykły forumowicz

Post autor: Wiatr w Polu »

Ładna sztuka :-)
Wojownik musi czuć zapach wojny, musi wiedzieć, że jest potrzebny. W czas pokoju tylko dudnienie KODO jest zwiastunem błogosławieństwa Cesarza do wymarszu na bój.
Speedarek
Zwykły forumowicz

Post autor: Speedarek »

tak mi się wydaję że widziałem go na przyczepce ale mogę się mylić chyba 2 dni temu ... Czy jechaliście przez Zamość z nim ??? hmm
Nie ważne co masz pod dupą , ważne co masz nad nią .......
Bondi

Oj nie my wracaliśmy przez TL i to około 4 nad ranem, a ja potem na 8 do robotki :shock:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Motocykle”