Cześć,
Jakiś czas temu miałem przyjemność dołączyć do Waszego grona, a że jestem z "daleka" przyszedł mi do głowy pomysł, aby stworzyć jedno miejsce w sieci, w którym będzie można łatwo odnaleźć motocyklistów z całej Polski

oraz
poinformować o tym wszystkich motocyklistów Owszem, są różne fora ogólnopolskie, ale według mnie to nie to samo

I tak powstał
Ogólnopolski Portal Społecznościowy dla Motocyklistów:
www.cafemoto.pl
Marzeniem moim jest, aby zgromadzić na niej jak najwięcej motocyklistów, którzy mogliby zostawić kontakt do siebie, wymieniać się doświadczeniami z innymi motocyklistami
z całej Polski (nie tylko swojego regionu jak ma to miejsce w większości przypadków

), umówić się na wspólne zloty lub kawę, poinformować wszystkich o organizowanych zlotach w Naszym rejonie itd.
Takiej strony jeszcze nie ma, są jedynie namiastki (przeważnie tylko Fora, albo strony z różnymi artykułami - też fajne). Ta strona jest ukierunkowana na ludzi i dla ludzi oraz jest rozwijana przez jej użytkowników (nie ma użytkowników, nie ma strony

).
Absolutnie nie jest ona konkurencją dla
Forum Kresowego, a jedynie uzupełnieniem i możliwością poinformowania szerszej publiczności o takich wspaniałych ludziach

Mam nadzieję, ze zechcecie również uczestniczyć w życiu strony, bo fajnie będzie stworzyć ogólnopolską grupę
Zachęcam do odwiedzin i udzielania się
Pozdrawiam
Greg