Z Mad Maxa to on nie jest ,ale klimaty podobne- iście "bombowe"Pietrek pisze:Bogusia , a to nie przypadkiem ten Junak z Mad Maxa?
OLD School Polish Chopper
-
bogusia@
-
Żaba
- Zwykły forumowicz
Chyba specjalnie dla Dzidka ktoś zmontował ten filmik?
http://www.youtube.com/watch?v=3fDXGvyzKuI
Mój pierwszy Junak też tam jest...
http://www.youtube.com/watch?v=3fDXGvyzKuI
Mój pierwszy Junak też tam jest...
Bardzo możliwe, że nie na temat ale kiedyś na zlocie rozpoczęcia sezonu w Częstochowie 2008, widziałem bardzo fajny motocykl.
Facet musiał się zdrowo namęczyć aby osiągnąć takiego MAD MAXa.
Poza wyświetlaczem LCD wszystko było postarzone. Na każdej blasze nadlewał spawami kropki a błotniki łączył z wielu części.
Trzeba mieć fantazję i pieniądze na coś takiego. Szkoda Kawy ale trudno. Pewnie uległa kiedyś szlifowi i trzeba było zrobić ją na psa. Jako ciekawostkę powiem, że z tyłu, z ramy wystawała wciśnięta maskotka pieska. Ujęło mnie to.

Facet musiał się zdrowo namęczyć aby osiągnąć takiego MAD MAXa.
Poza wyświetlaczem LCD wszystko było postarzone. Na każdej blasze nadlewał spawami kropki a błotniki łączył z wielu części.
Trzeba mieć fantazję i pieniądze na coś takiego. Szkoda Kawy ale trudno. Pewnie uległa kiedyś szlifowi i trzeba było zrobić ją na psa. Jako ciekawostkę powiem, że z tyłu, z ramy wystawała wciśnięta maskotka pieska. Ujęło mnie to.
Ostatnio zmieniony czwartek, 21 stycznia 2010, 16:07 przez Komar, łącznie zmieniany 1 raz.
...Wolność i przestrzeń niczym nieograniczona..
-
irbit
To kawa a nie hondaKomar pisze:Trzeba mieć fantazję i pieniądze na coś takiego. Szkoda CBRki F3 ale trudno.
Stworzona przez mojego kolegę, tego samego który zrobił filmik o "turbo" junakach (do którego Żaba podał link wyżej).
Zardzewialec (bo tak go nazwał) robi furorę wszędzie gdzie się pojawi.
A no i ten motocykl wcale nie uległ wypadkowi ani nie był po szlifie, po prostu właściciel chciał mieć oryginalny sprzęt i dlatego zdecydował się na tworzenie swojego rodzaju sztuki.