KBM Party Jesień 2009
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
KBM Party Jesień 2009
Wszystkie osoby mające oficjalny status "Sympatyka KBM" (kto nie pamięta niech zajrzy na stronę klubową
) informuję niniejszym, że w dniu 10 października 2009 r. około godz. 17.00, w miejscowości Rebizanty, w ośrodku wypoczynkowym Straży Pożarnej mieszczącym się na wysepce w pobliżu Szumów rozpocznie się jesienna impreza klubowa KBM. Kto chciałby w niej uczestniczyć proszony jest, ze względów logistycznych, o potwierdzenie przybycia do mnie na PRV.
-
Wielki Brat
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: FJR 1300
Członków, Adeptów i Sympatyków, którzy zgłosili swój udział w imprezie (mam zgłoszenie od 43 osób) informuję, że impreza w Rebizantach będzie miała następujący ramowy harmonogram:
- 16.00 - Walne Zgromadzenie Członków KBM.
- 17.00 - KBM Party Jesień 2009
Przypominam, że nocleg jest możliwy dla około 20 osób ale trzeba zabrać koniecznie śpiwory - rezerwacje zgłaszać do Alexa.
Zadania związane z organizacją imprezy zostały podzielone. Impreza ma charakter składkowy więc kilka groszy trzeba ze sobą zabrać na zrzutę.
Uniżona prośba do naszych wiernych Sympatyczek o przygotowanie i przywiezienie dowolnych sałatek i ew. ciast.
Potrzebne są 2 farelki do ew. ogrzania sali - kto może takowy sprzęt przywieźć proszę o deklarację do mnie.
Potrzebne są 3 osoby, które uporządkują, pod nadzorem Alexa, ośrodek po zakończeniu imprezy w niedzielę - proszę o deklaracje do mnie.
Kto ma jakieś dobre płyty do posłuchania i potańczenia też proszę zabrać.
Szczegółowy podział zadań związanych z przygotowaniem imprezy w części zamkniętej forum.
Od dnia dzisiejszego (pon. 05-10-2009) zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń i imprezę traktujemy jako imprezę zamkniętą - tylko i wyłącznie dla zgłoszonych/zaproszonych osób.
- 16.00 - Walne Zgromadzenie Członków KBM.
- 17.00 - KBM Party Jesień 2009
Przypominam, że nocleg jest możliwy dla około 20 osób ale trzeba zabrać koniecznie śpiwory - rezerwacje zgłaszać do Alexa.
Zadania związane z organizacją imprezy zostały podzielone. Impreza ma charakter składkowy więc kilka groszy trzeba ze sobą zabrać na zrzutę.
Uniżona prośba do naszych wiernych Sympatyczek o przygotowanie i przywiezienie dowolnych sałatek i ew. ciast.
Potrzebne są 2 farelki do ew. ogrzania sali - kto może takowy sprzęt przywieźć proszę o deklarację do mnie.
Potrzebne są 3 osoby, które uporządkują, pod nadzorem Alexa, ośrodek po zakończeniu imprezy w niedzielę - proszę o deklaracje do mnie.
Kto ma jakieś dobre płyty do posłuchania i potańczenia też proszę zabrać.
Szczegółowy podział zadań związanych z przygotowaniem imprezy w części zamkniętej forum.
Od dnia dzisiejszego (pon. 05-10-2009) zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń i imprezę traktujemy jako imprezę zamkniętą - tylko i wyłącznie dla zgłoszonych/zaproszonych osób.
-
czarnobyl
- ojciec dyrektor
- Zwykły forumowicz
Rebizanty
będę jechał samochodem, więc gdyby trzeba kogoś albo coś zabrać to proszę dzwonić 793121165
- Wiatr w Polu
- Zwykły forumowicz
- Zagłoba
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: YAMAHA XV1600 ROAD STAR 2001r.
Orzeł napisał:
"chwała Wszystkim, którzy przyłączyli się do organizacji tej imprezy..."
Wieeelkie dzięki Edycie i Alexowi za "trud gospodarzy" na naszej świetnej imprezie, oraz za posprzątanie "pobojowiska"....., dzięki również Violi za przepyszny bigosik (mniam..), równie wielkie dzięki Leszkowi R za przygotowanie soczystych miąs, które z powodu desczu zamiast na grilu - skończyły na patelni.....
I w ogóle dziękuję Wszystkim za przybycie i wspaniałą zabawę...

"chwała Wszystkim, którzy przyłączyli się do organizacji tej imprezy..."
Wieeelkie dzięki Edycie i Alexowi za "trud gospodarzy" na naszej świetnej imprezie, oraz za posprzątanie "pobojowiska"....., dzięki również Violi za przepyszny bigosik (mniam..), równie wielkie dzięki Leszkowi R za przygotowanie soczystych miąs, które z powodu desczu zamiast na grilu - skończyły na patelni.....
I w ogóle dziękuję Wszystkim za przybycie i wspaniałą zabawę...
...motor, czy koń - byle w siodle i ...w cwał....
-
wally
- sebus00
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Honda VTR 1000 FireStorm
My również dziekujemy za zajefajną imprezkę ( co prawda musieliśmy się zabrać wcześniej niż wszyscy, ale rozumiecie- żona w 5 m-c).
Miło było w końcu spotkać się z tak licznym gronem przyjaciół, pobrzdękać przy ognisku na gitarce (dlatego nie było mnie na gorzkiej wódce
),
popiec kiełbaskę, stęknąć banię. Pozatym organizacja świetna, prowiantu było po uszy i nie tylko, za co wielkie dzięki organizatorom
Miło było w końcu spotkać się z tak licznym gronem przyjaciół, pobrzdękać przy ognisku na gitarce (dlatego nie było mnie na gorzkiej wódce
popiec kiełbaskę, stęknąć banię. Pozatym organizacja świetna, prowiantu było po uszy i nie tylko, za co wielkie dzięki organizatorom
-
sasza
- Zwykły forumowicz
- Motocykl: Kawasaki ZX-6R Ninja 07'
- Kontakt:
Zdjęć jest sporo, tylko nie wiem czy nie powinny przejść przez cenzurędyśka pisze:Impreza super!!!!!! Saszka dawaj zdjęcia...
Jak już się powyrabiam ze sprawami zawodowymi to powgrywam.
Chociaż najlepiej byłoby wgrać na jakiś FTP.
nie ma rzeczy niemożliwych - są łatwe, trudne i bardzo trudne
[img]http://www.mojekawasaki.pl/images/mojakawa/zx6r.gif[/img]
[img]http://www.mojekawasaki.pl/images/mojakawa/zx6r.gif[/img]